Antena Meniu Search
x

Povestea emoționantă de dragoste a Andreei și a lui Andrei: Tânăra arhitectă urma să fie cerută în căsătorie înainte de atacul de pe podul Westminster, care i-a adus moartea (FOTO, VIDEO)

Andrei Burnaz și Andreea Cristea erau profund îndrăgostiți şi formau un cuplu perfect, după un an de relaţie, au declarat apropiaţii celor doi, după atacul de pe podul Westminster, când românca a fost spulberată de un automobil şi aruncată în râul Tamisa.

la 07.04.2017, 11:11

Andrei Burnaz și Andreea Cristea erau profund îndrăgostiți şi formau un cuplu perfect, după un an de relaţie, au declarat apropiaţii celor doi, după atacul de pe podul Westminster, când românca a fost spulberată de un automobil şi aruncată în râul Tamisa.

El este inginer, ea era arhitectă. Amândoi munceau foarte mult și renovau un apartament în Constanța, pentru a se muta împreună.

Călătoria la Londra nu era destinată doar aniversării zilei de naștere a lui Andrei. Tânărul urma să o ceară în căsătorie pe Andreea. Însă, cu o zi înainte de emoționantul moment, în timp ce se aflau pe Podul Westminster, planurile le-au fost spulberate de teroristul care a intrat în ei cu mașina.

Pe acelaşi subiect

Când s-a ridicat, rănit la picior, Andrei nu și-a mai găsit iubita, care, cu doar câteva secunde înainte, îi era alături. A început să o strige, nu avea habar că, la 7 metri sub el, tânăra plutea cu fața în jos în Tamisa, fiind aruncată de izbitura mașinii teroristului.

”L-am sunat de îndată ce am văzut la știri ce se întâmplă”, a spus, pentru Dailymail, Violeta, mama lui Andrei Burnaz. ”Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea, că nu știe unde se află".

După ce a fost scoasă din apă şi transportată la spital, Andreea a fost operată la cap pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Andreea era din Constanța şi a crescut alături de mama ei, după ce tatăl ei, chirurg, a murit când era copilă.

"Cea mai iubitoare persoană pe care vi-o puteţi imagina"

Familia a făcut apel pentru sprijin financiar, în vederea recuperării tinerei, iar suma strânsă ajunsese la aproape 5.000 de lire sterline.

Din păcate, Andreea Cristea a fost deconectată de la aparate, în cursul zilei de joi, cel mai probabil la cererea familiei, care a dat publicităţii un comunicat emoţionant.

"După ce a luptat pentru viaţa ei timp de două săptămâni, iubita noastră Andreea - fiică, soră, parteneră şi prietenă minunată şi cea mai iubitoare şi unică persoană pe care cineva şi-o poate imagina - a fost în mod crud şi brutal răpită din vieţile noastre. O vom păstra în amintirea noastră ca raza noastră de lumină care va continua să ne lumineze inimile. Nu există cuvinte care să exprime durerea şi golul pe care le simţim în inimile noastre", se arată în comunicat.

Familia anunţă, de asemenea, că banii care s-au strâns pentru Andreea vor fi donaţi în scopuri caritabile.

"Din păcate, Andreea nu a mai putut beneficia de banii care s-au donat pentru recuperarea ei, astfel că aceşti bani vor fi donaţi. Asta şi-ar fi dorit şi ea. Familia nostră, împreună cu Andrei, suntem profund recunoscători grijii nemărginite şi eforturilor inimaginabile făcute de personalul medical de la spitalul unde a fost internată. Grija lor şi empatia a fost fără cuvinte. De asemenea, nu am fi putut trece peste aceste momente cumplite fără sprijinul Poliţiei Metropolitane, a Guvernului britanic şi a tuturor departamentelor implicate", se mai arată în comunicat.

Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster, din 22 martie, a murit joi, după ce a fost deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă.

Pe 22 martie, Andreea a fost spulberată de bolidul atacatorului şi proiectată în râul Tamisa. Nouă minute a durat salvarea ei, iar tânăra a luptat mai mult de două săptămâni pentru viaţa ei.

Andreea era arhitectă şi se afla la Londra alături de prietenul ei Andrei Burnaz, care dorea să o ceară în căsătorie.

Andreea Cristea a devenit, astfel, a cincea victimă a atacului din 22 martie când Khalid Massoud a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist. Massoud a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine lângă parlamentul britanic.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Povestea emoționantă de dragoste a Andreei și a lui Andrei: Tânăra arhitectă urma să fie cerută în căsătorie înainte de atacul de pe podul Westminster, care i-a adus moartea (FOTO, VIDEO)