Antena Meniu Search
x

POVESTEA sfâșietoare a ANEI ALBU, a 57-a rănită din Colectiv care a pierdut lupta cu viața. Prietenii o alintau Elsa

Din păcate, bilanţul negru de la Colectiv a ajuns la 57. Ana Albu, alintată de prieteni Elsa, s-a stins în această după-amiază la Spitalul de Arşi

Vezi și

Din păcate, bilanţul negru de la Colectiv a ajuns la 57. Ana Albu, alintată de prieteni Elsa, s-a stins în această după-amiază la Spitalul de Arşi. După 20 zile în care a luptat să trăiască.

A fost transferată acolo, de la Spitalul Sfântul Ioan unde a ajuns imediat după incendiu. Elsa avea 37 de ani şi stătea la Londra. S-a dus în club cu fratele ei şi câţiva prieteni, pentru a-şi aniversa ziua de naştere. Tânăra a murit pe patul de spital din cauza arsurilor grave. Anul viitor, urma să se căsătorească. Acum câteva ore, logodnicul ei scria că Elsa este în şoc septic şi le cerea celor care o iubeau să se roage pentru ea.

În Clubul Morții se afla și fratele ei

 Elsa  venise la clubul Colectiv să-și sărbătorească ziua de naștere împreună cu fratele ei, Adrian. În timp ce tânăra și fratele ei erau la spital, prietenii au făcut tot ce le-a stat în putință să-i ajute, dar nimic nu a mai putut-o salva pe fată. Fratele ei a supraviețuit.

Mesajele impresionante ale prietenilor: „Odihnește-te în pace! Fără dureri, fără arsuri!”

Tânăra locuia de 11 ani în Regatul Unit. La scurt timp după anunțul că Elsa s-a stins, prietenii ei au început să posteze mesaje de condoleanțe pe contul ei de Facebook. „Ea era Elsa Albu. Ea a fost lumea mea. Lumea mea a dispărut acum. Era cea mai puternică, cea mai curajoasă şi cea mai sinceră, cel mai loial suflet. Trebuia să ne căsătorim la anul şi să concepem un copil. Dacă ar fi fost băiat l-ar fi chemat Gabriel, dacă era fetiţă, Ava”, a scris logodnicul ei pe Facebook. „Am inima sfâșiată. A lăsat un gol imens în familia noastră. Te iubesc”, a scris și cea care trebuia să îi devină cumnată. „Draga noastră, odihnește-te în pace! Fără dureri, fără arsuri... Ne rămâi în gând frumoasă, deșteaptă, cu zâmbetul pe buze, bună...”, e mesajul postat de o prietenă de-a tinerei.

Dwain, iubitul Elsei, i-a fost alături de la început

Toată ziua a fost cumplită pentru Dwain. Iubitul Elsei a venit în România a doua zi după incendiu. A stat zile întregi pe holurile de la spital şi a sperat. Astăzi, înainte de prânz Dwain a scris că medicii i-au spus că tânăra ar putea muri în câteva minute sau în cel mult, într-o oră. Elsa a fost unul dintre cei zece răniţi care au ajuns în noaptea incendiului la spitalul Sfântului Ioan.

Dwain ar fi vrut s-o ducă pe Elsa în Marea Britanie şi chiar a formulat, prin intermediul prietenilor o petiţie către premierul David Cameron, pentru transfer. Patru medici, din patru ţări au decis însă că un transport ar putea s-o ucidă. Fratele tinerei a fost şi el rănit şi este internat, în stare stabilă în Spitalul Elias.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » POVESTEA sfâșietoare a ANEI ALBU, a 57-a rănită din Colectiv care a pierdut lupta cu viața. Prietenii o alintau Elsa