Antena Meniu Search
x

Preotul rocker şi vlogger ține predici pe YouTube

L-am cunoscut pe preotul rocker şi vlogger. Nu îi place doar muzica, ci şi Facebook-ul. Dă sfaturi online. Şi ţine predici pe youtube. La 26 de ani, Vasile Antonie Tamaş e deja celebru la el în parohie. Satul Vâlcelele, din Covasna. Când dezbracă sutana, îmbracă haina de piele

Vezi și

L-am cunoscut pe preotul rocker şi vlogger. Nu îi place doar muzica, ci şi Facebook-ul. Dă sfaturi online. Şi ţine predici pe YouTube. La 26 de ani, Vasile Antonie Tamaş e deja celebru la el în parohie. Satul Vâlcelele, din Covasna. Când dezbracă sutana, îmbracă haina de piele

Când nu îmbracă sutana, preotul Vasile Antonie este un tânăr pasionat de muzică rock. În studenţie, a cântat într-o formaţie. Şi nu şi-a uitat pasiunea. Şi-a cumpărat o chitară.

Slujeşte într-o mică parohie din Covasna. Recunoaşte că ar fi putut practica orice meserie, însă paşii le-au purtat către Biserică. "Pentru mine, preoţia este o vocaţie, vine dinauntrul meu, am putut să fiu solist, un actos, un avocat cu o carieră de succes, însă până la urmă aşa a mijlocit Dumnezeu pentru mine".

E un preot la care enoriaşii vin. Pe toate căile. Îi ascultă predicile pe YouTube. Ba chiar dau share postărilor pe Facebook. Iar cine poate, vine să îi vorbească la biserică. Părintele e o adevărată enciclopedie socială. Până acum, cel mai greu i-a fost să vorbească despre tragedia de la Colectiv.

Vrea să schimbe mentalităţi, vrea să-i ajute pe oameni, vrea o ţară mai bună. Până acum două zile, posta şi primea mesaje şi pe pagina lui personală pe un site de socializare, dar momentan e închisă. I-a fost spart contul. Totuşi, vocea lui se face în continuare auzită. Nu e om în Vâlcele care să nu-i fi ascultat măcar o predică.

Nu ştie ce-i va rezerva viitorul. Are însă familia alături şi credinţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Preotul rocker şi vlogger ține predici pe YouTube