Antena Meniu Search
x

Video Garda de Mediu din Timişoara, la verificat străzile murdare de pe "harta ruşinii" după reportajul Observator

După materialul difuzat ieri la Observator, în care am arătat mizeria de pe străzile Timișoarei, astăzi Garda de Mediu Timiș a făcut un control la primăria orașului. Apoi, inspectorii au plecat pe teren. Au început să verifice fiecare stradă murdară care apare pe "harta ruşinii" creionată de timișoreni. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.02.2022, 18:08

Vezi și

După Observator, pe străzile din Timişoaara au apărut şi inspectorii Gărzii de Mediu. 

Luci Mușuroi – Garda de Mediu Timiș: Ca urmare a apariţiei în mass-media a sesizărilor cu privire la starea de salubrizare defectuoasă a străzilor din municipiu Timișoara am demarat un control la primărie. 

16 străzi din Timișoara vor fi verificate, în primă fază. Nu este pentru prima dată când administratia este sanctionata din cauza mizeriei. Anul trecut, inspectorii de mediu au facut 6 controale la Primaria Timişoara.

Două amenzi pentru gunoiul din Timişoara

Pe acelaşi subiect

Luci Mușuroi – Garda de Mediu Timiș: S-au aplicat 2 amenzi contravenţionale în valoare de 210.000 lei, iar cealalta in cuantum de 10.000 de lei.

Mizeria de pe strazile Timisoarei se măsoară și pe rețelele de socializare, unde cetățenii sunt indemnati sa posteze imaginile ignoranței. 

Localnică: Dacă vrei sa pleci cu o impresie bună, nu mă intreba pe mine pentru că pur şi simplu mi-e greaţă.

Timișoara are contract cu 4 firme de salubritate. Reprezentanții administrației locale refuză, în continuare, să facă orice declarație pe marginea acestui subiect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Garda de Mediu din Timişoara, la verificat străzile murdare de pe "harta ruşinii" după reportajul Observator