Antena Meniu Search
x

Primarul comunei in care a fost pradata masina postei crede ca jaful a fost premeditat

Banii postei au fost furati la pont. Asta crede primarul comunei nemtene in care a avut loc jaful de saptamana trecuta. Ca un adevarat detectiv particular, primarul a pus cap la cap toate informatiile culese din sat.

Vezi și

Primarul localitatii unde s-au evaporat 2,2 milioane de lei din masina postei e convins ca au lovit la pont. “Masina postei venea, de obicei, dupa-amiaza”, spune primarul comunei Bargauani, Petrica Schiopu.

Dar joia trecuta, masina a venit dimineata. Cei patru pradatori mascati cunosteau si zona. Iar Dacia papuc veche de ani buni, lipsita de orice securitate, le-a cazut in plasa, ca o prada ranita.

Soferul masinii si colegul lui, amenintati cu pistolul si inchisi in locul sacilor cu bani, nu ar fi sunat la politie imediat dupa jaf. Au plecat cu masina postei, spun ei, in cautarea semnalului, ceea ce I se pare suspect edilului.

Comuna Bargauani e ca un triunghi al Bermudelor. Dispar milioane de lei si apoi dispar si hotii. Insa, din cand in cand, apar criminali de interlopi. 

“Acum doi ani de zile sau trei ani, nu mai tin minte, Falau a fost luat de la Bargauani, pentru ca avea rude pe la noi”, isi aminteste primarul.

Cristian Chilat, zis si Falau, e in puscarie, unde are de executat 19 ani pentru uciderea lui Mararu. Unde sunt cei patru hoti care au pradat masina postei e in continuare un mister.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Primarul comunei in care a fost pradata masina postei crede ca jaful a fost premeditat