Antena Meniu Search
x

Procurorii parchetului general resping orice posibilitate ca la Clubul Colectiv să fi fost vorba de o mână criminală!

Ancheta nu va fi gata în curând, dar unul dintre angajaţii barului lansează o nouă ipoteză: se poate ca focul să fi fost înteţit şi de turbinele de aer de pe tavanul localului. Toate funcţionau la capacitate maximă! Pe cât de complexă e ancheta, pe atât de mare e nedumerirea şi în gestionarea situaţiei care se modifică constant. Datele nu au fost centralizate.

Vezi și

 Procurorii parchetului general resping orice posibilitate ca la Clubul Colectiv să fi fost vorba de o mână criminală! Ancheta nu va fi gata în curând, dar unul dintre angajaţii barului lansează o nouă ipoteză: se poate ca focul să fi fost înteţit şi de turbinele de aer de pe tavanul localului. Toate funcţionau la capacitate maximă! Pe cât de complexă e ancheta, pe atât de mare e nedumerirea şi în gestionarea situaţiei care se modifică constant. Datele nu au fost centralizate. Unele fundaţii au reuşit să împartă banii victimelor, altele aşteaptă raportările Ministerului Sănătăţii.

Victor Dobre e unul dintre cei 7 angajaţi care se aflau la Colectiv. Doar 3 mai sunt în viaţă.

S-a produs acel blocaj pe care, dacă nu eram noi, cei zece care ne am mobilizat să-l deblocăm, vă spun sincer, erau peste 200 de morţi în momentul ăsta. A salvat zeci de oameni. A fost şi el rănit. Dar, pentru că n-a fost internat, puţini au fost cei care i-au întins o mână.

Fundaţia Mereu Aproape îi susţine pe cei care au de suferit. Cu bani pentru tratamentele costisitoare şi îndelungi din străinătate şi din ţară.

În momentul de faţă, Crucea Roşie nu are o listă cu toţi pacienţii. Am făcut această solicitare de nenumărate ori la Ministerul Sănătăţii, dar tind să cred că nici Ministerul nu o are.

Ministerul pregăteşte un raport care să cuprindă toate aceste date. Victor Dobre a înfiinţat o asociaţie prin care vrea să adune datele şi să prioritizeze cumva nevoile victimelor, dacă statul nu o face.

Procurorii exclud varianta unei mâini criminale la Colectiv, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Procurorii parchetului general resping orice posibilitate ca la Clubul Colectiv să fi fost vorba de o mână criminală!