Antena Meniu Search
x

Protest în faţa Spitalului Municipal din Huşi

Zeci de părinţi cu prunci în braţe au protestat, azi, în faţa Spitalului Municipal din Huşi. Oamenii cer ca medicul pediatru să plece!

Vezi și

Zeci de părinţi cu prunci în braţe au protestat, azi, în faţa Spitalului Municipal din Huşi. Oamenii cer ca medicul pediatru să plece!

Sunt acuzaţii grave îndreptate spre medicul pediatru din spitalul din Huşi. Zeci de părinţi au mers azi acolo, în semn de protest. Acestia au ieşit în stradă după ce Alexandra, fetiţa de patru ani, a murit. Pe ea, bunica ei a dus-o la spital cu laringită acută. O problemă, aparent, banală.

Medicul şi asistentele i-au administrat, însă, un antibiotic la care Alexandra era alergică. Injecţia a fost letală. Medicul pediatru s-a apărat în faţa Colegiului Medicilor. A zis că a făcut tot ce trebuia. Rudele Alexandrei, dar şi ceilalţi părinţi care şi-au dus copiii la ea, de-a lungul timpului, cred altceva. S-au mobilizat pe internet iar azi s-au întâlnit.

Comisia formată dintr-un reprezentant al Ministerului Sănătăţii, alături de reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, medici de la Iaşi, precum şi un reprezentant al Primăriei anchetează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Protest în faţa Spitalului Municipal din Huşi