Antena Meniu Search
x

PROTEST la Cotroceni: Peste 2.500 de persoane s-au adunat în faţa Palatului Cotroceni: "Jos Iohannis", "Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta". Circulaţia este blocată.

Peste 2.500 de persoane protestează, duminică seară, în faţa Palatului Cotroceni, oamenii scandând lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi în favoarea Guvernului şi a lui Dragnea.

Vezi și

Peste 2.500 de persoane protestează, duminică seară, în faţa Palatului Cotroceni, oamenii scandând lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi în favoarea Guvernului şi a lui Dragnea.

Update 19:45  - Numărul celor prezenţi în faţa Palatului Cotroceni a ajuns la 2.500 de oameni. Protestatarii au cântat „La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Iohannis şi cu ai lui şi-au găsit beleaua” şi scandează: "Jos Iohannis", „Trădător de ţară”, "Hoţule, hoţule, votul nostru unde e?", "Sorin, nu uita, ţara e de partea ta", "Români din ţară, daţi neamţul afară", "Luptăm, luptăm şi legea apărăm".

La protestul de la Palatul Cotroceni participă în majoritate oameni în vârstă, numărul manifestanţilor fiind în creştere.

Oamenii s-au adunat încă de acum câteva ore la Palatul Cotroceni şi au scandat "Jos Iohannis", "Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta", "PNL şi USR aceeaşi mizerie”, "Vrem guvern democrat" şi "Ghinion, am ieşit şi noi”.

Pe acelaşi subiect

Circulaţia rutieră prin faţa Palatului Cotroceni a fost blocată. În timpul manifestaţiei a avut loc un incident, o persoană fiind scoasă din zona de protest după ce s-a aruncat cu bulgări de zăpadă

Manifestanţii afişează mesaje precum: "Ai băga ţara-n belea, vine Luluţa să te ia", "Iohanis, demisia", "Respectă votul majorităţii, nu admitem ca minoritatea să guverneze ţara", "Jos Iohannis", "Domnule preşedinte, am votat PSD dar, nu sunt ciuma roşie".

O femeie a venit la manifestaţie cu o hartă a României, pe care a afişat-o pe unul dintre gardurile din zona de protest.

Protestul din faţa Palatului Cotroceni are loc simultan cu manifestaţia din Piaţa Victoriei, unde de şase zile se strâng peste 100.000 de oameni, sâmbătă participând peste 170.000 de oameni, nemulţumiţi de ordonanţa de urgenţă privind codurile penale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » PROTEST la Cotroceni: Peste 2.500 de persoane s-au adunat în faţa Palatului Cotroceni: "Jos Iohannis", "Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta". Circulaţia este blocată.