Antena Meniu Search
x

Revelion cu 14 grade în termometre! Prima zi din 2018 va fi una dintre cele mai călduroase de 1 ianuarie din istorie

Vom avea cel mai călduros Revelion din ultimii ani, cu vreme perfectă pentru ciocnit şampania în aer liber, la miezul nopţii.

Vezi și

Vom avea cel mai călduros Revelion din ultimii ani, cu vreme perfectă pentru ciocnit şampania în aer liber, la miezul nopţii. Şi vom începe anul în tricou, pentru că prima zi din 2018 vine cu temperaturi de primăvară. Aproape 15 grade vor fi în sudul ţării, mult peste valorile normale. Până atunci, însă, ne aşteaptă două zile de frig şi ploaie. 

După un Crăciun însorit, astăzi temperaturile au început să coboare în toată ţara. Peisajul s-a schimbat peste noapte, dar nu în alb, aşa cum mulţi sperau. 

Nu va ninge nici în noaptea dintre ani, ba dimpotrivă: de Revelion, spun meteorologii, va fi mai cald decât ar fi normal. Revelionul de anul acesta va fi cel mai călduros din ultimii, cel puţin, cinci ani. Dacă acum vom avea în jur de 0 grade în Capitală, acum trei ani am avut -20 de grade în Bucureşti şi -31 de grade s-au înregistrat la Miercurea Ciuc. 

De altfel, toată luna decembrie a fost printre cele mai călduroase din istorie. S-au înregistrat maxime care s-au apropiat de 20 de grade în Călăraşi, Olteniţa, Giurgiu şi Constanţa. 

Pe acelaşi subiect

În noaptea dintre ani, cel mai frig va fi în Transilvania şi Maramureş, iar cel mai cald în Dobrogea, unde temperaturile pot depăşi 8 grade. 

Iar încălzirea va continua. În prima zi din Gerar, termometrele vor atinge maxime demne de Mărţişor: până la 14 grade în sudul ţării şi 6 grade în nord. Nici gerul Bobotezei nu-şi va atinge faima de altădată. 

Pe lângă vremea plăcută, cei care vor petrece noaptea dintre ani afară vor mai avea parte de o surpriză: cerul va fi luminat nu doar de artificii, ci şi de luna plină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Revelion cu 14 grade în termometre! Prima zi din 2018 va fi una dintre cele mai călduroase de 1 ianuarie din istorie