Antena Meniu Search
x

Românii își fac planuri de viitor odată cu relaxarea restricţiilor

Restricţiile se relaxează, deşi nu putem vorbi, încă, de libertate totală. Putem merge să ne vedem prietenii ori să ne plimbăm în parc, dar nu în grupuri mari.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 11:43

Vezi și
  • Putem sta cât vrem în parcuri.
  • Putem ieşi împreună cu toţi membrii familiei.

Frizeriile se redeschid, dar cu respectarea regulilor de distanţare. Iar din oraş putem ieşi cu declaraţie, dar nu pentru a face turism.

Odată cu intrarea în starea de alertă, vom putea ieşi din case fără documente justificative. De acum, ne putem plimba prin toată localitatea, nu doar în jurul casei.

Iar dacă vremea este bună, putem sta cât vrem în parcuri. Însă nu în grupuri mai mari de trei prieteni. Însă putem ieşi împreună cu toţi membrii familiei, indiferent cât de numeroasă este aceasta.

De asemenea, putem face sport, dar trebuie să fim atenţi să păstrăm distanţarea socială. Când vine vorba despre cumpărături, de mâine le putem face la orice magazin din oraş. Totuşi, magazinele care aveau program non-stop rămân în continuare închise pe timp de noapte.

După două luni în care ne-am întâlnit doar online cu prietenii şi rudele, vom putea merge să-i vizităm. Cert este că toată lumea abia aşteaptă să treacă odată starea de urgenţă. Iar oamenii îşi fac deja planuri.

Deocamdată, însă, trebuie să renunţe la planurile de vacanţă. Deplasarea dintr-o localitate în alta nu este permisă pentru turism. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românii își fac planuri de viitor odată cu relaxarea restricţiilor