Antena Meniu Search
x

Ultima afacere la îndemâna oricărui român aduce venituri de sute de mii de dolari anual

Românii au descoperit o nouă metodă prin care să facă bani, fără prea mult efort: cumpără produse din China şi le vând pe Amazon.

Vezi și

Românii au descoperit o nouă metodă prin care să facă bani, fără prea mult efort: cumpără produse din China şi le vând pe Amazon. Totul, din faţa monitorului. O astfel de afacere îi aduce unui român venituri, pe zi, mai mari decât salariul pe care l-ar câştiga într-o lună. Iar pe unii, magazinul de acasă îi face chiar milionari în euro. 

"Poţi să faci chestia asta ca să câştigi 300 de dolari sau 300 de milioane de dolari." Alex şi-a dorit să fie propriul angajat şi să nu îşi mai petreacă tot timpul într-un birou. În numai trei ani, a reuşit să vândă de două milioane de dolari. "Chiar dacă produsul tău este relativ ieftin, să zicem 20 de dolari, tu poţi să câştigi cam 7 dolari la fiecare produs."

El a testat piaţa şi a decis să rămână la articolele sportive. Orice român care vrea să vândă online, alege produsul şi apoi caută furnizori în China. Înainte de a încheia tranzacţia, primeşte acasă o mostră. După ce se bate palma, marfa este trimisă la Amazon, iar compania se ocupă de distribuire. 

Pentru că este o afacere online se poate lucra de acasă, fără a respecta un program fix. Vlad este unul dintre cei mai tineri antreprenori. A renunţat la facultate şi s-a apucat de afaceri online la 19 ani. "Am venit în Bucureşti şi am zis că nu pot să nu produc nimic. Am progresat deoarece am început un curs pe care l-am făcut timp de trei luni jumate, aproape patru luni, la sârşitul căruia am lansat primul produs pe Amazon."

Pe acelaşi subiect

Aproape 50% dintre antreprenori câştigă astfel aproximativ 100.000 de dolari pe an. Peste 30% dintre ei obţin venituri între 100.000 şi un milion de dolari pe an, iar cei mai norocoşi, adică peste 10% dintre cei care vând pe platformă, reuşesc să câştige până la 10 milioane de dolari. 

Zilele trecute, Amazon a anunţat că se extinde în România. Gigantul Amazon a bătut zilele trecute palma pentru închirierea a peste 13.000 de metri pătraţi într-o clădire de birouri din Bucureşti. Compania a început deja şi recrutarea celor peste 1.300 de angajaţi care vor dezvolta un soft de stocare a datelor pentru retailerul american.

Până acum, peste DOUĂ mii de români şi-au dezvoltat o astfel de afacere online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ultima afacere la îndemâna oricărui român aduce venituri de sute de mii de dolari anual