Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a sinucis si a luat pe lumea cealalta si copiii

O romanca plecata la munca in Spania a trait la telefon utlimele clipe de viata ale copiilor ei Si a urlat dupa ajutor de la mii de kilometri distanta, fara ca cineva sa poata sa o ajute! Innebunit de gandul unui posibil divort, sotul ei i-a condus pe cei mici sub rotile unui TIR

de Redactia Observator

la 05.07.2013 , 08:29

Inainte sa plece de acasa, barbatul si-a amenintat propriul tata ca nu o sa-si mai vada niciodata nepotii niciodata. “Tata, sa ma ierti, dar nu o sa-i mai vezi pe copii”.

“S-a gandit si a premeditat acest accident. Telefonul era in legatura directa cu sotia pentru ca aceasta sa auda”, a explicat primarul satului Leu. Sotia ar fi auzit suierul mortii. Ea - la munca, in Spania. El - acasa, in Romania, cu cei doi copii de cinci si 13 ani. I-au despartit miile de kilometri si, oficial, ar fi urmat sa-i desparta un divort.

“Ar fi avut niste discutii la telefon. Ea si-ar fi vrut si copiii aproape. Mai avea cateva zile si venea in tara”, povesteste Ionut Rosu, fratele soferului. N-a mai asteptat-o. I-a spus tatalului sau ca pleaca la Craiova sa ia marfa pentru magazinul din sat si i-a mai spus ceva: ca nu-si va mai vedea nepotii. Pe drum, a oprit doar o clipa. Le-a luat copiilor o inghetata.

Vezi și

Barbatul a iesit in drumul national, spre Craiova. La un moment dat, dupa ce a depasit o alta masina, a ramas pe contrasens. Nu a schimbat banda nici cand in fata i-a aparut un TIR.  Politistii n-ar fi gasit urme de franare pe sosea. “In mod special s-a dus spre prima masina mare, primul TIR care venea cu viteza”, a declarat Iulian Cristescu, primarul satului. “Nu e un act pe care il face un om in deplinatatea facultatilor mentale”, a explicat psihoterapeutul Cristina Fulop.

Sotia soferului si mama copiilor este in drum spre tara. Bunicul a incercat cu orice pret sa ii salveze. Dupa ce i-a plecat fiul, a alergat disperat, in sat, sa caute ajutor. Din pacate, n-avea un telefon mobil sa anunte la timp autoritatile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » S-a sinucis si a luat pe lumea cealalta si copiii