Antena Meniu Search
x

Săptămâna mondenă 13/04/2014

10 ani a durat iubirea dintre Valentina Pelinel şi Cristi Boureanu, care au anunţat săptămâna această că divorţează. Ruptura a fost confirmată pe Facebook, spre uimirea tuturor apropiaţilor

Vezi și

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu şi-au spus adio şi în acte. Politicianul a depus actele de divorţ la tribunal şi i-a mulţumit fostei soţii pentru iubirea din cei 10 ani. Fosta doamnă Boureanu s-a mulţumit să publice doar o fotografie pe o reţea de socializare în care a scris că trăieşte momentul.

Potrivit declaraţiilor de avere, Cristian Boureanu este proprietarul mai multor terenuri, deţine o colecţie de argint estimată la 45.000 de euro, ceasuri şi bijuterii în valoare de 380.000 de euro şi pachete de acţiuni la cinci firme.

El a trecut prin mai multe greutăţi financiare, după ce a făcut investiţii uriaşe în terenuri cu bani împrumutaţi din bancă. Valentina Pelinel a câştigat în 2012 36 de mii de dolari din marketing şi PR şi 40 de mii de doalri din închirierea aparatamentului ei din New York.

Cei doi au mai multe afaceri pe care le-au făcut împreună, aşa că este posibil ca nici ei să nu ştie ce mai au de împărţit.

Altfel stau lucrurile între Andreea Marin şi Tuncay Ozturk. Vedeta a mărturisit amândoi îşi doresc foarte mult un copil şi că speră să primească veştile bune de la iepuraşul de Paşte. Anul acesta, rudele lui Tuncay vin în România pentru o sărbătoare tradiţională.

Actorul Michael Fassbender se pare că a uitat-o destul de repede pe Mădălina Ghenea. El a fost văzut împreună cu Naomi Campbell, într-un restaurant din Londra. Gurile rele spun că nu ar fi vorba doar de o simplă întâlnire.

Un apropiat al celor doi mărturiseşte că Michael şi Naomi ar avea o relaţie de mai mult timp şi că abia acum s-au afişat în public. Mai mult, Naomi s-ar fi confesat unor prieteni că este foarte îndrăgostită de Michael. Actorul a avut o relaţie timp de câteva luni şi cu Mădălina Ghenea. Nici Mădălina nu a pierdut timpul şi se pare că a cucerit un alt bărbat la fel de şarmant şi celebru - actorul Jude Law.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Săptămâna mondenă 13/04/2014