Antena Meniu Search
x

Mașini distruse la Galați, din cauza geloziei „Ia uite, frate, ce-mi face la mașină!” Șicanările continuă până la sosirea poliției (Video)

Un scandal în trafic s-a încheiat cu două mașini distruse și dosare penale pentru șoferii lor, la Galați. Unul dintre șoferii implicați în tamponare susține că celălalt conducător auto a intrat intenționat în el, ca să se răzbune că a ajutat o prietenă să scape de el.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.05.2020, 14:47

Scandal în trafic la Galați Vezi și
  • Scandalul ar fi pornit de la refuzul unei femei la avansurile unuia dintre șoferi.
  • Împins de gelozie, bărbatul a lovit mașina adversarului său de mai multe ori.

”Ia uite, frate, ce-mi face la mașină! Vrea să imi facă belea. Să mă lege. Să îmi fiți martori. Uite ce face. Băi, lasă mașina!”, spune șoferul care filmează incidentul.

Totul a început în 22 aprilie, când o femeie de 44 de ani a sunat la poliție și a reclamat că un bărbat de 51 de ani o hărțuiește. Femeia le-a spus polițiștilor că îl cunoaște, dar că nu vrea să aibă nicio relație cu el. După câteva zile, femeia a obținut în instanță un ordin de protecție pentru 40 de zile.

A doua zi, femeia, care lucrează la o bancă în oraș, s-a trezit cu bărbatul care o hărțuia la serviciu. Ca să scape de el, femeia și-a sunat un prieten care s-a oferit să o ducă acasă cu mașina. Pe drum, cei doi au fost urmăriți în trafic de bărbatul de 51 de ani care le lovește mașina. 

Șoferul din mașina lovită a coborât la celalalt conducător auto și i-a forțat portierele. Mai mulți martori s-au adunat la locul incidentului și a fost chemată poliția. Până la sosirea polițiștilor, bărbatul de 51 de ani lovește în mod repetat mașina în care se aflau femeia și prietenul ei.

Scandalul se stinge la sosirea polițiștilor iar cei doi șoferi s-au ales cu dosare penale: pentru lovire și alte violențe, bărbatul de 37 de ani, respectiv pentru distrugere, bărbatul de 51 de ani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mașini distruse la Galați, din cauza geloziei „Ia uite, frate, ce-mi face la mașină!” Șicanările continuă până la sosirea poliției (Video)