Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Situație incredibilă la Târgu Jiu! O femeie mușcată de câine a fost ținută în fața spitalului, în frig, zeci de minute. Medicii nici nu s-au uitat la rănile ei (Video)

O femeie mușcată de câine a fost ținută în fața spitalului, în frig, zeci de minute, pe motiv că nu are un act de identitate la ea.

de Redactia Observator

la 20.12.2017 , 18:21

O femeie mușcată de câine a fost ținută în fața spitalului, în frig, zeci de minute, pe motiv că nu are un act de identitate la ea.

Incidentul s-a petrecut, miercuri, la Târgu Jiu. Femeia în vârstă de 35 de ani mergea pe strada Lotrului când a fost atacată de un câine fără stăpân. Era împreună cu fiica sa și cu soacra și mergeau la cumpărături. Prima reacție a femeilor a fost să ia un taxi și să meargă la spital. Știau că va fi nevoie de un vaccin antirabic și au mers la Spital Județean.

Însă, surpriză! Femeile au fost întâmpinate de o asistentă care, fără măcar să se uite la pacientă, a scos-o afară pe motiv că nu are buletinul asupra ei și pentru că nu ar fi de competența cadrelor medicale de acolo.  

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost lăsată să aștepte în frig până ce o rudă i-a adus actul de identitate.

Când presa a ajuns la spital, Costinel Popescu, purtătorul de cuvânt al spitalului a încercat să se scuze colegii invocând proceduri și protocoale. În final, medicul a admis că s-a exagerat puțin, iar asistenta va trebui să dea o notă explicativă de vreme ce a trimis pacienta pe jos la un alt spital, fără măcar să o consulte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Situație incredibilă la Târgu Jiu! O femeie mușcată de câine a fost ținută în fața spitalului, în frig, zeci de minute. Medicii nici nu s-au uitat la rănile ei (Video)