Antena Meniu Search
x

Video Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi pe străzile din Capitală. Poliţiştii au întocmit dosare penale pe bandă rulantă

Petrecerile de sâmbătă noaptea, din Bucureşti, i-au făcut pe mulţi şoferi să uite de prudenţă. Au băut, ori s-au drogat şi apoi s-au urcat la volan. A fost şi cazul unui bărbat de 42 de ani, care i-a surprins pe poliţiştii ieşiţi într-o acţiune de control în trafic. A ieşit pozitiv şi la consumul de cocaină şi la cel de cannabis. Nu a fost singurul caz.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.07.2021, 09:07

Vezi și

După petrecerile de sâmbătă noapte, distracţia mai multor bucureşteni a fost stricată de razia poliţiei. Cine a băut sau a luat droguri înainte să plece la drum, a regretat. A fost şi cazul unui motociclist de 33 de ani, oprit în trafic pentru un control cu aparatul drugtest. Era pozitiv la cocaină. Nu a fost singurul caz.

Bogdan Dinu, reporter Observator: "Razia poliţiştilor rutieri a continuat până târziu în noapte. Un bărbat de 42 de ani a fost prins la volan drogat şi cu cocaină şi cu cannabis".

Drogaţi şi beţi şa volan

"Pozitiv cocaină şi cannabis. O să facem un control corporal şi un control al autoturismului să vedem dacă aveţi substanţe la dumneavoastră...".

Pe acelaşi subiect

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: "Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală".

Alţi şoferi, în schimb, s-au aflat doar sub influenţa... emoţiilor. Ar fi putut să bea, dar au ştiut să spună nu tentaţiei.

- "Le-am spus... măi fetelor să nu cumva să îmi daţi cu alcool că eu urc la volan acum... Mai, mai, mai, mai...

- Stop, mulţumesc... Avem şi rezultatul dumneavoastră. Este zero!"

În timp ce acţiunea a fost un scenariu de groază pentru unii şoferi, alţii au profitat de vremea plăcută şi s-au uitat la întreaga razie a poliţiştilor ca la spectacol. Controalele rutiere vor continua şi în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi pe străzile din Capitală. Poliţiştii au întocmit dosare penale pe bandă rulantă