Video

Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi pe străzile din Capitală. Poliţiştii au întocmit dosare penale pe bandă rulantă

De Bogdan Dinu.
Publicat: 11.07.2021, 08:12.
Actualizat: 11.07.2021, 09:07

Petrecerile de sâmbătă noaptea, din Bucureşti, i-au făcut pe mulţi şoferi să uite de prudenţă. Au băut, ori s-au drogat şi apoi s-au urcat la volan. A fost şi cazul unui bărbat de 42 de ani, care i-a surprins pe poliţiştii ieşiţi într-o acţiune de control în trafic. A ieşit pozitiv şi la consumul de cocaină şi la cel de cannabis. Nu a fost singurul caz.

După petrecerile de sâmbătă noapte, distracţia mai multor bucureşteni a fost stricată de razia poliţiei. Cine a băut sau a luat droguri înainte să plece la drum, a regretat. A fost şi cazul unui motociclist de 33 de ani, oprit în trafic pentru un control cu aparatul drugtest. Era pozitiv la cocaină. Nu a fost singurul caz.

Bogdan Dinu, reporter Observator: "Razia poliţiştilor rutieri a continuat până târziu în noapte. Un bărbat de 42 de ani a fost prins la volan drogat şi cu cocaină şi cu cannabis".

Drogaţi şi beţi şa volan

Citește și:

"Pozitiv cocaină şi cannabis. O să facem un control corporal şi un control al autoturismului să vedem dacă aveţi substanţe la dumneavoastră...".
Claudiu Costea, Brigada Rutieră: "Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală".

Alţi şoferi, în schimb, s-au aflat doar sub influenţa... emoţiilor. Ar fi putut să bea, dar au ştiut să spună nu tentaţiei.
- "Le-am spus... măi fetelor să nu cumva să îmi daţi cu alcool că eu urc la volan acum... Mai, mai, mai, mai...
- Stop, mulţumesc... Avem şi rezultatul dumneavoastră. Este zero!"

În timp ce acţiunea a fost un scenariu de groază pentru unii şoferi, alţii au profitat de vremea plăcută şi s-au uitat la întreaga razie a poliţiştilor ca la spectacol. Controalele rutiere vor continua şi în zilele următoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.