Antena Meniu Search
x

Video Doi șoferi s-au bătut violent în faţa spitalului Floreasca din Capitală. Ceilalţi şoferi claxonau pentru că bătăuşii blocaseră traficul

Bătaie în trafic, chiar în faţa Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Incidentul şocant s-a întâmplat pe trecerea de pietoni, după ce doi bărbaţi s-au tachinat în trafic. Scena a fost filmată de un alt şofer. Vă avertizăm urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 12:56

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Scandalul a izbucnit în momentul în care un bărbat a coborât dintr-o maşină oprită la culoarea roşie a semaforului şi i-a cerut socoteală unui alt şofer, care se afla în maşina din faţa sa. Moment în care i-a dat şi un pumn în faţă. Celălalt bărbat a ripostat şi a urmat o bătaie în toată regulă. Cei doi indivizi şi-au împărţit pumni peste faţă şi cap, în timp ce ceilalţi şoferi claxonau pentru că bătăuşii blocaseră traficul în zonă.

În cele din urmă, mai multe persoane care au asistat la conflict au reuşit să-i despartă pe scandalagii. 

La fața locului au ajuns și polițiștii care l-au găsit doar pe unul dintre bătăuşi. Acesta a fost ridicat și dus la sediul poliției. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Doi șoferi s-au bătut violent în faţa spitalului Floreasca din Capitală. Ceilalţi şoferi claxonau pentru că bătăuşii blocaseră traficul