Antena Meniu Search
x

Video Altercaţie în trafic pe o stradă din Capitală. Incidentul a fost surprins de către un alt şofer

Incident violent petrecut pe un bulevard din centrul Capitalei. O femeie a dat cu pumnii în maşina unui bărbat, după ce s-ar fi şicanat în trafic.

de Mihaela Uretu

la 05.07.2021, 18:02

Vezi și
  • Imagini şi informaţii surprinse pe Fii Observator

Scenele violente  au fost surprinse într-o zonă centrală a Bucureştiului, chiar în apropiere de Piaţa Victoriei. O şoferiţă nervoasă, după ce ar fi fost şicanată în trafic, s-a dat jos din maşină şi a luat la pumni  maşina unui alt conducător auto. Se pare că şicanarea ar fi început de pe Şoseaua Ştefan cel Mare. 

Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum femeia coboară nervoasă din maşină, înjură şi urlă la conducatorul maşinii din stânga ei, iar la un moment dat începe să dea cu pumnii în maşini acestuia.

Martor via Fii Observator: Aveți un moment surprins în jungla traficului din București acum 5’. Șicanare în trafic în Piața Victoriei, doamna coboară și dă un pumn, nu are rost sa aveți și sunet, este prea mult! Am observat o şicanare pe Şoseaua Ştefan cel Mare, erau cu 2 mașini în faţa mea. Interesant este că dubița din stânga a aruncat prima cu sticla de suc și cu pahare de cafea goale în maşina doamnei. Apoi doamna a reacționat. În acea maşină era un bărbat care a avut inspirația să nu coboare!

Un incindent similar s-a petrecut la sfârşitul lunii iunie, atunci când un şofer din Lugoj a fost bătut de către doi indivizi. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Altercaţie în trafic pe o stradă din Capitală. Incidentul a fost surprins de către un alt şofer