Antena Meniu Search
x

Solidaritatea motocicliştilor este FĂRĂ MARGINI

Sute de oameni au paralizat, ieri, timp de o oră, localitatea Sânzieni. Locul unde, duminică seara, un motociclist ar fi fost omorât, iar un altul înjunghiat de rromi din localitate. Totul ca să răzbune moartea unei fetiţe de doar 11 ani care traversase strada neregulamentar.

Vezi și

 Sute de oameni au paralizat ieri timp de o oră localitatea Sânzieni. Locul unde, duminică seara, un motociclist ar fi fost omorât, iar un altul înjunghiat de rromi din localitate. Totul ca să răzbune moartea unei fetiţe de doar 11 ani care traversase strada neregulamentar.

Manifestanţii au aprins lumânări în semn de solidaritate, iar noi mărturii dar şi dovezi şocante despre accident au ieşit la iveală. Aseară poliţiştii au reţinut un bărbat suspectat că l-ar fi înjunghiat pe motociclistul oprit să acorde primul ajutor.

Cu greu au reuşit jandarmii să ţină în frâu sutele de motociclişti adunaţi în localitatea Sânzieni. Oamenii au venit de peste tot din ţară, revoltaţi de cele întâmplate duminică seara. Atunci, un bărbat de 37 de ani care conducea o motocicletă dinspre Târgu Secuiesc către Miercurea Ciuc a accidentat o fată de 11 ani care traversa prin loc nepermis. Motociclistul ar fi murit pe loc, iar o femeie de 44 de ani, şi ea pe motocicletă, a fost grav rănită. Dar nu impactul i-ar fost fatal bărbatului, ci atacul localnicilor. Asta susţin cu tărie colegii.

Un tânăr de 28 de ani, tot motociclist, a oprit să acorde primul ajutor. A fost şi el atacat din senin. Martorii povestesc că a fost un linşaj în plină stradă. Ca să se răzbune pentru fetiţa lovită, peste 100 de localnici de etnie rromă ar fi sărit înarmaţi cu arme albe pe cei doi motociclişti.

Ieri, în timp ce sutele de oameni au împânzit străzile, curţile rromi au fost goale. De frică, au fugit pe unde au putut. Şi-au lăsat însă ascunse după garduri proviziile de pietre pe care şi le făcuseră.

Ancheta este abia la început. Poliţiştii au reţinut însă un tânăr de 27 de ani. El este suspectat că l-ar fi înjunghiat pe motociclistul care se oprise ca să acorde primul ajutor oamenilor răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Solidaritatea motocicliştilor este FĂRĂ MARGINI