Antena Meniu Search
x

Sorin Oprescu, din nou în spatele gratiilor. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

Ieri, în a 16-a zi în spatele gratiilor, lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău. Primarul suspendat al capitalei a început să tremure şi să acuze stări de leşin. Era slăbit şi la un pas de infarct, spune avocatul său, când poliţiştii l-au dus la Spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti. Oprescu a fost consultat, iar după un timp medicii au decis că este stabil. Chiar Sorin Oprescu a cerut să fie transportat înapoi în arest, unde este ţinut sub observaţie

Vezi și

Ieri, în a 16-a zi în spatele gratiilor, lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău. Primarul suspendat al capitalei a început să tremure şi să acuze stări de leşin. Era slăbit şi la un pas de infarct, spune avocatul său, când poliţiştii l-au dus la Spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti. Oprescu a fost consultat, iar după un timp medicii au decis că este stabil. Chiar Sorin Oprescu a cerut să fie transportat înapoi în arest, unde este ţinut sub observaţie. 

Au trecut 17 zile în spatele gratiilor pentru Sorin Oprescu. Ieri, a 16-a a fost poate cea mai grea. Primarul suspendat al capitalei a avut nevoie de medici.

Primarul capitalei a început să tremure, a vomat şi i s-a făcut rău. Acesta declarat că cel mai probabil este vorba despre o afecţiune la inimă.

Este pe fondul stresului şi evident stresul a fost modificat în urma apariţiei tv a unei modificări a Curţii de Apel Bucureşti.

Poliţiştii l-au dus cu o ambulanţă la Spitalul Sfântul Ioan din capitală, unde a început să-şi revină. După ce i-au făcut analize, medicii au decis că starea lui este stabilă.

Se simte relativ bine, în limbaj clasic pot să zic că a fost suspect de un preinfarct.

Ce spun avocaţii fostului primar

Deşi Poliţia Capitalei susţine că primeşte mâncare pentru diabetici, cum i-a prescris doctorul arestului, avocaţii spun că noul regim alimentar l-a dat peste cap. Sorin Oprescu, diabetic şi dependent de insulină, nu are voie să mănânce multe dintre alimentele servite în spatele gratiilor. Acasă era obişnuit să-şi calculeze fiecare gram de mâncare, iar acum se mulţumeşte doar cu hrana rece, din pachetul primit miercurea, de acasă. Pentru arestul preventiv, magistraţii şi-au motivat decizia. Au dezvăluit că, la percheziţii, s-au găsit şi doi săculeţi din pânză cu peste 70.000 de lei. Erau la etajul vilei din Ciolpani, acolo unde a trăit până în 2010 tatăl lui Oprescu. Primarul suspendat al Capitalei le-a spus anchetatorilor că erau economiile bătrânului, din pensie. Cinci ore a vorbit în faţa judecătoarei.

Sorin Oprescu le-a spus judecătorilor că şi-a angajat avocat, în urmă cu un an, după ce mai multe persoane publice, jurnalişti, dar şi oameni politici, l-au avertizat că "i se pregăteşte ceva". De asemenea a catalogat drept "legende urbane", informaţiile conform cărora ar deţine jumătate din Capitală. În concluzie, a spus că după 40 de ani de muncă, nu doreşte să se retragă cu eticheta de "om necinstit"

Apărătorii primarului au formulat ieri o nouă cerere de eliberare pentru clientul lor. Se va judeca joi, la Tribunalul Bucureşti. Primarul suspendat al Capitalei este monitorizat permanent. Colegul meu, George Ciubotaru este la Arestul Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Sorin Oprescu, din nou în spatele gratiilor. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate