Antena Meniu Search
x

Soţia omului de afaceri sibian Ilie Vonica, arestată la domiciliu

Judecătorii au scos-o din închisoare pe Dana Vonica, soţia omului de afaceri sibian Ilie Vonica. Cercetată în dosarul reţetelor false, văduva milionarului rămâne în arest la domiciliu.

Vezi și

 Judecătorii au scos-o din închisoare pe Dana Vonica, soţia omului de afaceri sibian Ilie Vonica. Cercetată în dosarul reţetelor false, văduva milionarului rămâne în arest la domiciliu.

La o lună şi jumătate după înmormântarea milionarului Ilie Vonica, soţia sa, Dana a fost eliberată din arest. E acasă, sub control judiciar. În casa în care milionarul şi-a luat viaţa din cauza scandalului cu reţete false.

În luna mai, Dana Vonica a fost acuzată că face parte dintr-o grupare care deconta reţete false pentru medicamente oncologice. Deconturile ilegale, în valoare de peste 8 milioane de lei, s-ar fi făcut, spun procurorii, prin lanţul de farmacii deţinut de familia Vonica.

Audiat în acelaşi caz, medicul Ilie Vonica a fost lăsat în libertate. Două săptămâni mai târziu s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul vilei sale şi a murit pe masa de operaţie, într-una din clinicile pe care le deţinea.

Milionarul a lăsat o scrisoare în care şi-a explicat gestul. Era convins de nevinovăţia soţiei şi se simţea vânat. Dana Vonica a aflat în închisoare despre moartea soţului său. I-a fost acordată cu greu o permisie de 3 ore ca să-şi ia rămas bun de la soţ. Nu i s-a permis să rămână şi la înmormântare. Revoltaţi de situaţie, sibienii au făcut zid în jurul văduvei milionarului.

După moartea milionarului, controlul afacerii cu farmacii şi clinici medicale a ajuns pe mâna fiicei şi ginerelui soţilor Vonica. În numai o lună, grupul ridicat de Ilie Vonica a avut însă pierderi financiare de peste jumătate de milion de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Soţia omului de afaceri sibian Ilie Vonica, arestată la domiciliu