Antena Meniu Search
x

Mărturia în lacrimi a soţului Teodorei, tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa (Video)

Soţul Teodorei, tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa, a povestit pentru Observator momentele de groază prin care a trecut.

Mărturia în lacrimi a soţului Teodorei, tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa - Observator

Soţul Teodorei, tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa, a povestit pentru Observator momentele de groază prin care a trecut.

Bărbatul a explicat că Teodora a născut copilul fără nicio problemă, iar la un moment dat chiar era foarte fericită şi făcea glume.

"Totul a fost ok. A văzut copilul, l-a luat în braţe, l-a pupat, iar apoi medicii l-au luat ca să îl spele, să îl cântărească, să îl măsoare. Era foarte fericită, era conştientă. Făcea glume cu doctorii, cu mine şi i-a rugat la un moment dat să facă o pauză. Domnul doctor s-a uitat la ceas şi a zis că trecuseră 40 de minute şi a fost de acord să facă o pauză", a declarat soţul tinerei pentru Observator.

Pe acelaşi subiect

Teodora a murit într-un spital privat din Constanţa imediat după naştere

Tânăra de 35 de ani, din Slobozia, a adus pe lume cel de-al doilea copil într-un spital privat din Constanţa.

De această dată, Teodora Mocanu a decis să nască natural după ce primul copil venise pe lume printr-o cezariană.

"Soţia m-a trimis să mai văd odată nou-născutul. Moment în care m-am dus. Mi-a zis să îi fac o poză şi să i-l arăt şi ei. Copilul era într-o cameră alăturată. La aproximativ 2-3 minute am auzit trei ţipete puternice de durere şi am vrut să intru înapoi în cameră. Când am deschis uşa, asistenta a venit repede şi a închis-o spunându-mi că mă roagă să mai aştept puţin. După alte 2-3 minute, toată lumea a început să se agite foarte tare", a povestit în lacrimi soţul tinerei.

Imediat după ce şi-a văzut copilul nou-născut, Teodora a intrat în stop cardio-respirator din cauza unei hemoragii puternice cauzate de o ruptură a uterului.

Resuscitată de cinci ori după ce a născut într-un spital privat din Constanţa

Teodora a născut în jurul orei 00.25, în data de 24 ianuarie 2018, iar după aproximativ o oră, medicii de la spitalul privat din Constanţa au decis să o transfere pe tânără la Spitalul Judeţean Constanţa.

"Doamna doctor a început să ţipe că femeia asta nu are tensiune şi că face stop cardiac. Se auzea cum ţipau, cum se agitau acolo. Am ieşit pe partea cealaltă a camerei şi în momentul ăsta ei o scoteau pe targă şi au dus-o spre altă cameră pentru resuscitare", a mai precizat soţul Teodorei.

La scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Constanţa, tânăra a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici de a o readuce la viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mărturia în lacrimi a soţului Teodorei, tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa (Video)