Antena Meniu Search
x

România cu două anotimpuri! Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele zile. Când revin ninsorile în Bucureşti şi în ţară

ANM a emis prognoza pentru următoarele zile. Vremea se va încălzi în Dealurile de Vest, dar va rămâne geroasă în jumătatea de sud-est a ţării.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Astfel, potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi în Dealurile de Vest, dar va rămâne geroasă în jumătatea de sud-est a ţării.

De mâine, urmează o încălzire a vremii, care va dura trei, patru zile. Încălzirea se va resimţi în Dealurile de Vest, acolo unde se vor înregistra 2 sau 3 grade Celsius.

Rămâne însă o vreme rece şi geroasă în jumătatea de sud-est a teritoriului şi în depresiuni, acolo une se vor înregsitra minus 18, minus 19 grade Celsius.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai scăzute temperaturi vor fi la Întorsura Buzăului, de minus 22 grade Celsius.

În sud-vestul ţării, se vor înregistra maxime de 11 grade Celsius.

Când revin ninsorile în Bucureşti şi în ţară

Prognoza pentru joi

Vremea se va încãlzi în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 şi -2 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Local, în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineţilor, va fi ceaţã şi ninsori slabe.

Prognoza pentru vineri

Vreme calda în vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii; Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Banat şi Crişana, iar cele minime vor avea valori de la -17...-15 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã la 1...3 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în extremitatea de sud-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse.

Şi pentru weekend, meteorologii anunţă temperaturi uşor mai ridicate în estul şi nord-estul ţării.

Prognoza pentru Bucureşti

Joi

3 grade Celsius, variabil.

Vineri

3 grade Celsius, variabil.

Meteorologii anunţă că ninsorile revin săptămâna viitoare, în majoritatea zonelor ţării noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » România cu două anotimpuri! Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele zile. Când revin ninsorile în Bucureşti şi în ţară