Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Suferința mamelor victimelor din #Colectiv

La două săptămâni de la tragedia din Colectiv, părinţii tinerilor care şi-au pierdut viaţa în incendiu încă încearcă să dea un sens suferinţei. Şi nimic nu poate să le aline sufletul.

de Redactia Observator

la 15.11.2015 , 20:07

 La două săptămâni de la tragedia din Colectiv, părinţii tinerilor care şi-au pierdut viaţa în incendiu încă încearcă să dea un sens suferinţei. Şi nimic nu poate să le aline sufletul. Mama lui Alexandru se uită în fiecare zi la pozele fiului ei. Un tânăr de 26 de ani, care nu a apucat să spele vasele pentru că s-a grăbit să ajungă la concert. S-a stins din viaţă la Spitalul de Arşi, după o săptămână de suferinţă. Mama lui a vorbit, în exclusivitate, cu reporterii Observator.

Iar răspunsurile sunt greu de găsit pentru o mamă cu sufletul sfâşiat. Elena şi-a pierdut un copil în incendiul de la Colectiv. Pe Alexandru. Era mezinul familiei.

Avea 26 de ani şi îi păsa de cei ca el. Tineri pasionaţi de jocuri video. Le-a înfiinţat propriul grup pe o reţea de socializare - Societatea Secretă a Iubitorilor de Gameriţe.

Vezi și

Mama lui Alexandru a început să tremure din momentul în care fiul nu i-a mai răspuns la telefon. Plecase la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv.

Alexandru a ajuns conştient la spital. Avea arsuri pe mai puţin de jumătate din suprafaţa corpului. A luptat mai bine de o săptămână.

După o săptămână de chin, s-a stins şi Alex. Mama lui a rămas acum doar cu zâmbetul din fotografii al fiului ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Suferința mamelor victimelor din #Colectiv