Antena Meniu Search
x

Video Sute de lei economisite pentru cei care îşi organizează vacanţele la mare la final de vară. Cazarea şi şezlongurile, pe lista reducerilor

O vacanţă mai târzie la mare are avantajele ei. A început sezonul reducerilor pe litoralul românesc şi nu doar cazarea costă mai puţin, ci şi şezlongurile. Nu vă aşteptaţi însă la economii pe toată linia. Patronii restaurantelor nu sunt dispuşi deocamdată să mai taie din preţuri. Mai ales că turiştii continuă să vină valuri-valuri.

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 20:41

Vezi și

Vremea bună şi câteva sute de lei economisite la cazare după ultimele reduceri ţin turiştii aproape de litoral. 

''Ne-am bucurat din plin. A fost vreme frumoasă.'' 

''Preţurile cum vi se par?

Ok, sunt acceptabile.'' 

Pe acelaşi subiect

Unele hoteluri au început să scadă preţurile încă din 15 august, însă abia de mâine se simt reducerile ceva mai mari. 

Dragoș Răducanu, vicepreședinte FPTR: Şi celelalte hoteluri îşi reduc tarifele cu procente cuprinse între 20 şi 40%, dar cele mai mari reduceri vor fi după 1 septembrie prin programul Litoralul pentru toţi, când vor fi şi cu 70% reduse tarifele.

Însă fiecare hotel decide cât taie. De exemplu, o cameră la un hotel de trei stele din Mamaia, cu mic dejun, costă acum 475 de lei pe noapte, faţă de 515 lei în vârf de sezon, adică o reducere de aproape 8 la sută. Un alt hotel de patru stele afişează de astăzi 725 de lei pentru o noapte de cazare, cu demipensiune, comparativ cu 928 de lei, deci minus 21 la sută. Aceleaşi camere pot fi însă rezervate şi mai ieftin.

Corina Martin, agenţie de turism: Recomandăm românilor să se adreseze agenţiilor de turism, acolo unde tarifele contractate cu mult timp înainte sunt mai mici în această perioadă.  

Pe final de vară, se ieftinesc şi şezlongurile. 

Răzvan Chițan, administrator plajă: Dacă acum un şezlong este 35-40 de lei, de maine o să fie 30, iar de pe 1 septembrie o să ajungă şi la 20 de lei.

Reducerile nu sunt la fel de semnificative când vine vorba de restaurante

Patronii teraselor nu se îndură deocamdată să renunţe la câştigurile cu care s-au obişnuit. Abia oferă o sticlă de apă gratis.

Cătălina Grosu, reprezentant terasă: Vom avea meniul zilei special, felul unu, felul doi, chiftele şi apă plată sau minerală, la alegere, din partea casei. 

Distracţia pe mare costă însă la fel de mult. Pentru o plimbare cu ski jetul, turiştilor li se cere între 50 şi 200 de lei. Iar pentru 10 minute cu barca spinner, 50 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sute de lei economisite pentru cei care îşi organizează vacanţele la mare la final de vară. Cazarea şi şezlongurile, pe lista reducerilor