Antena Meniu Search
x

O nouă distracție pe litoral pentru copii. Dinozaurii în mărime naturală "au prins viață" la Neptun

Pe litoral nu auzi doar valurile care se sparg de ţărm, dar şi răgete de dinozaur. Se întâmplă la Neptun, unde parcul cu modele de dinozauri în mărime naturală atrage tot mai mulţi vizitatori. Exemplarele se mişcă şi scot sunete, iar copiii şi bunicii sunt fascinaţi în egală măsură. 

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 10:11

Vezi și

Fiecare dinozaur are o poveste, iar turiştii sunt nerăbdători să o descopere. Parcul tematic are o suprafaţă de două hectare şi este structurat să reprezinte şase continente, unde întâlnim creaturile care le populau cu mai bine de 65 de milioane de ani în urmă. Cei mici, dar şi cei mari rămân fascinaţi. 

Bunică: Este pentru prima dată când văd dinozauri în mărime naturală, nu am văzut în viața mea. 

Turiști: Suntem din Cluj. Încep cu locul de baştină, neaşteptat de bine ne simţim aici nu am ştiut că există aşa ceva a fost o surpriză plăcută. 

Dinozaurii sunt dinamici, în momentul în care un vizitator se apropie de ei, aceştia îşi mişcă coada, clipesc, deschid gura îţi arată dantura minunată iar la unii dintre ei se poate vedea chiar funcţia respiratorie se poate vedea cum respiră. După ce vizitează dinozaurii, părinţii se pot relaxa la o terasă, iar copiii într-un spaţiu de joacă special amenajat pentru ei. 

Andreea Hahui: Parcul este în principal o atracţie pentru familiile cu copii, aici au fost amenajate mai multe zone de agrement există şi o zona unde pot mânca, se pot relaxa, un loc de joacă.

Parcul de distracții tematic de la Neptun poate fi vizitat zilnic în intervalul orar 11-22. Adulţii plătesc 30 de lei pentru un bilet, iar copiii 25.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Travel » O nouă distracție pe litoral pentru copii. Dinozaurii în mărime naturală "au prins viață" la Neptun