Antena Meniu Search
x

Video Litoralul se ieftineşte din acest weekend. Hotelierii promit să scadă preţurile cu până la 25% pentru început

Dacă nu aţi fost încă la mare, vă puteţi bucura de un concediu mai ieftin chiar din acest weekend. A trecut vârful de sezon, iar hotelierii promit să scadă preţurile cu până la 25% pentru început. Un motiv în plus ca litoralul să fie la fel de aglomerat ca în iulie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.08.2021, 20:40

Vezi și

Unii turişti nu au mai avut răbdare să aştepte reducerile anunţate de hoteluri. Aşa că au venit la mare dornici de relaxare, fără să se mai uite la bani.

Turist: Nu este mai ieftin, dar este mai frumos.

Dar cei care vor petrece săptămâna viitoare pe litoral se vor bucură de o cazare ceva mai ieftină.

Sebastian Puznava, manager hotel 3 stele: Prețurile vor scădea, avem oferte cu 25 la sută mai mici față de perioada actuală.

Pe acelaşi subiect

Scăderi de 20% încă din prima noapte de reducere

Practic, prima noapte de reducere va fi cea de duminică spre luni. Fiecare hotel decide cât taie din preţ. Unii manageri anunţă scăderi de 20%.

Elena Drăghici, manager hotel 4 stele: Momentan noi avem camerele standard, prețurile pornind de la 590 de lei pe noapte cu mic dejun inclus, iar de duminică tarifele vor scădea începând cu 470 de lei pe noapte, cazare cu mic dejun inclus.

Nu numai preţurile ţin cu turiştii, dar şi vremea. 27-29 de grade Celsius, o apă perfectă de baie și o atmosferă ideală de plajă, așa poate fi descris sfârșitul de săptămână și la fel vor fi și zilele până la finalul lumii august. De altfel, meteorologii vin cu vești bune și ne spun că vom avea vreme ideală de plajă până pe 30 septembrie. Aşa că turiştii care şi-au programat vacanţa pentru luna viitoare nu vor avea decât de câştigat, mai ales că de la 1 septembrie mai vine un val de reduceri, de 40 până la 70 la sută, odată cu programul Litoralul pentru toţi.

Ionuț Nedea, proprietar agenție de turism: Ele încep de la 120 de lei pe camera pe noapte în mamaia, iar în stațiunile din sudul litoralului încep de la 72 de lei pe noapte.

Tocmai de aceea, telefoanele sună încontinuu la recepțiile hotelurilor.

Lacme Bolat, manager hotel 3 stele: Acum suntem la o capacitate de 90% iar în luna septembrie avem cereri începând de acum.

După 23 august se ieftinesc vacanţele şi în Bulgaria, cu până la 40%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Litoralul se ieftineşte din acest weekend. Hotelierii promit să scadă preţurile cu până la 25% pentru început