Antena Meniu Search
x

Talharii prinsi cu focuri de arma pe strazile Capitalei au fost colegi de celula

Urmarirea cu focuri de arma de pe strazile Capitalei a pus frana unor talhari periculosi. Ani la randul, cinci indivizi au pretins ca sunt politisti, au furat masini de lux, au talharit valutisti si-au folosit arme de foc.

Vezi și

Ieri, cel mai probabil, dupa un pont, au reusit sa mai talhareasca o persoana. De data asta, insa, politia era pe urmele lor.

Cu o masina furata, reusisera sa sparga un baraj al Politiei. Pe podul de pe Soseaua Fundeni, insa, masina suspectilor s-a oprit. Avea baia de ulei sparta. A fost momentul cand politistii au reusit prinderea lor. Cu patru masini, i-au incercuit.

Chiar si asa, au incercat sa fuga. Politistii au continuat urmarirea. Sub amenintarea pistolului, au reusit sa-i prinda. La volan era un individ cu state vechi in talharii. Cristian Nedelcu, zis Dilaila.

Dilaila a fost arestat 11 ani pentru o talharie data cu arme de foc. De un an, era liber. La fel ca in 2001, si-a ales ca victima un patron de casa de schimb valutar. L-a pandit si l-a urmarit pana cand l-a vazut cu un rucsac plin cu bani.

Patronul irakian a fost atacat chiar in spatele blocului, in plina zi. Barbatii au venit, l-au batut si i-au luat geanta in care avea 2,4 miliarde de lei vechi.

Ieri, Catic si Dilaila au avut un partener obisnuit cu jafurile. Roberto Pascu, zis Huiduma. Toti trei au fost candva colegi de celula. Au fost eliberati pe rand si-au continuat sa faca ceea ce stiau mai bine.

Au dat lovituri in Bucuresti, Ilfov si Buzau. Victima de ieri mai fusese talharita si-n 2011, de 100.000 de euro. Deocamdata, politistii sunt siguri ca talharii prinsi sunt autori in jafuri date si cu metoda Maradona. Au pretins ca sunt politisti, au sechestrat si au lovit. Aproape de fiecare data, victimele au fost cetateni straini, cu bani frumosi asupra lor.

Dilaila a fost impuscat in gamba. Dupa capturarea celor trei, politistii au plecat pe urmele complicilor. Au mai retinut alti doi. Toti cinci si-au petrecut noaptea in arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Talharii prinsi cu focuri de arma pe strazile Capitalei au fost colegi de celula