Antena Meniu Search
x

Tânărul din Botoşani care a făcut praf în trafic, cu o bâtă, o maşină în care era o fetiţă, a fost iertat de judecători

Un tânăr de 18 ani, care abia a luat permisul, dar avea bolid şi bâtă de baseball, s-a răzbunat violent pe un alt şofer, care putea să-i fie bunic.

Vezi și

Un tânăr de 18 ani, care abia a luat permisul, dar avea bolid şi bâtă de baseball, s-a răzbunat violent pe un alt şofer, care putea să-i fie bunic. A lovit cu pumnii şi cu bâta şi a spart luneta chiar în faţa unui copil, aflat pe bancheta din spate. Scenele violente au avut loc în Botoşani. Tânărul şofer s-a răzbunat pentru că maşina lui puternică a fost uşor acroşată în trafic. Se putea ajunge poate la o tragedie, dacă trecătorii nu interveneau. 

Imaginile au fost filmate chiar în centrul oraşului Botoşani. Tânărul, care a fost reţinut imediat de poliţie, are 18 ani ani şi e începător la volan. 

Aseară, maşina lui a fost acroşată în trafic de un autoturism al cărui şofer, în vârstă de 68 de ani, nu s-a asigurat când a schimbat banda de mers. Cele două maşini au oprit într-o parcare, însă, în loc să cheme poliţia, tânărul şi-a făcut dreptate cu pumnii. A lovit în geamurile celuilalt autoturism, apoi i-a spart luneta cu o bâtă pe care o avea în portbagajul maşinii sale. Nu i-a păsat că pe banchetă se afla un copil, care privea îngrozit scenele violente. 

Bărbatul care a filmat întreaga scenă a încercat să-l oprească. Au intervenit şi alţi  trecători. Înregistrarea a fost postată pe Internet, iar localnicii au comentat revoltaţi incidentul ce a avut loc în apropierea celei mai mari pieţe din Botoşani. 

Judecătorii au decis să-i dea o şansă. Va fi cercetat sub control judiciar. Tânărul care, după ce şi-a luat permis, s-a urcat într-o maşină cu mulţi cai putere, este acuzat acum de multe infracţiuni. Distrugere, violenţă şi tulburarea liniştii publice.

Ar fi nevoie de sancţiuni mult mai aspre pentru şoferi, spun multe voci. Recent, un deputat a propus modificarea Codului Rutier, pentru ca cei care şicanează în trafic, agresează fizic sau verbal ori produc daune materiale să fie pedepsiţi cu închisoarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Tânărul din Botoşani care a făcut praf în trafic, cu o bâtă, o maşină în care era o fetiţă, a fost iertat de judecători