Antena Meniu Search
x

Ninsorile se întorc de săptămâna viitoare. Noi avertismente de la meteorologi

Iarna târzie a venit cu viscol şi ger. La Constanţa, rafalele de vânt au depăşit 70 de km la oră.

Vezi și

Iarna târzie a venit cu viscol şi ger. La Constanţa, rafalele de vânt au depăşit 70 de km la oră. Marea a fost atât de agitată, încât toate porturile au fost închise. Pe multe şosele nu se vedea la 10 metri în faţă. În Techirghiol, mai mulţi prieteni au ajuns cu maşina împotmoliţi pe un câmp şi doar cu ajutorul telefoanelor inteligente au putut fi găsiţi.

De săptămâna viitoare se anunţă ninsori abundente, avertizează meteorologii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Bucureşti, în zilele următoare, temperaturile vor coborî până la minus 3 grade celsius. Meteorologii estimează că în martie şi în aprilie va ploua mai mult decât este normal pentru această perioadă. Şi există risc de inundaţii.

Pe acelaşi subiect

ANM a emis o atenţionare de viscol şi ninsori pentru cea mai mare parte a Munteniei şi Dobrogei, care va fi valabilă până mâine, la ora 4 dimineaţa. Judeţele Constanţa şi Tulcea mai rămân sub atenţionare încă o oră. 

Din cauza rafalelor de vânt, s-au resimţit -20 de grade la munte, - 10 în Deltă şi minus 7 în zona Moldovei.

În acest weekend deja au fost probleme mari în țară din cauza vremii. Patru bărbaţi care mergeau să pescuiască s-au trezit pe un câmp între Techirghiol şi Moviliţa, când vântul lovea cu peste 60 de kilometri pe oră. Se rătăciseră şi nu reuşeau să le transmită salvatorilor un punct de repet. În cele din urmă, şi-au dat seama că au telefoane inteligente. Cu GSP. Şi au putut transmite coordonatele.  

Şi pe şosele asfaltate, a fost un coşmar traficul. Peste 160 de utilaje au acţionat pe autostrăzile A2 şi A4, dar şi pe drumurile naţionale din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ninsorile se întorc de săptămâna viitoare. Noi avertismente de la meteorologi