Antena Meniu Search
x

Topul celor mai populare vedete în social media

Anul 2018 vine la pachet cu noi provocări pentru celebrităţile de peste Ocean. Artiştii se luptă pentru un loc în clasamentul celor mai populare pagini media.

Vezi și

Anul 2018 vine la pachet cu noi provocări pentru celebrităţile de peste Ocean. Premiile Oscar sau Grammy nu sunt singurele competiţii care le dau emoţii vedetelor. Mai nou, artiştii se luptă pentru un loc în clasamentul celor mai populare pagini din social media.

2018 este anul doamnelor. Este concluzia la care a ajuns publicaţia americană care realizează clasamentul celor mai populare pagini din social media.

Pe primul loc - regina balului - este Selena Gomez. Artista are peste 250 de milioane de fani pe paginile de socializare.

Cântăreţa a cucerit peste 53 de milioane de fani în 2017. Nici nu e de mirare. Vedeta îşi ţine în priză admiratorii cu postări zilnice. Iar mai nou poate fi urmărită şi pe marile ecrane.

Locul al doilea îi revine Rihannei. Arista este urmărită de peste 226 de milioane de fani pe platformele de Facebook, Instagram şi Twitter. Cânăreaţa a strâns 33 de milioane de admiratori doar în 2017. Iar -la fel ca Selena Gomez- faima Rihannei se împarte între cariera de cântăreaţă şi cea de actriţă. Vedeta va putea fi urmărită în noua peliculă Ocean's Eight.

Frumoasă şi cu un talent inegalabil, Ariana Grande se clasează pe locul al treilea. Artista se bucură de un succes enorm pe reţelele de socializare. Peste 207 milioane de admiratori îi accesează zilnic paginile oficiale din mediul online. Cântăreaţa de 24 de ani este cunoscută şi pentru talentul ei actoricesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Topul celor mai populare vedete în social media