Antena Meniu Search
x

Mesaje de adio pentru Teodora, tânăra care a murit la scurt timp după ce a născut într-un spital privat din Constanţa

Teodora Mocanu, tânăra din Slobozia care a murit după ce a născut într-un spital privat din Constanţa, a primit zeci de mesaje de adio de la prieteni.

Teodora Mocanu, tânăra din Slobozia care a murit după ce a născut într-un spital privat din Constanţa, a primit zeci de mesaje de adio de la prieteni.

Teodora şi-a pierdut viaţa la numai câteva minute după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil. L-a ţinut în braţe pe micuţ şi apoi a intrat în stop cardio-respirator.

Zeci de prieteni şi rude ale Teodorei au postat pe Facebook mesaje emoţionante de adio după ce au aflat că tânăra de 35 de ani, din Slobozia, a murit chiar după ce a născut.

Teodora Mocanu a murit la scurt timp dupa ce a nascut intr-un spital privat din Constanta
Pe acelaşi subiect

"Condoleanțe! Să aveți putere să treceți peste această mare durere, Teo o să rămână în sufletul tuturor celor care au cunoscut-o, Teo o să fie mereu cu noi! Nu te vom uita niciodată, suflet minunat ! Drum lin spre stele, Teo dragă!".

"Regret profund tragicul eveniment! Sper să gasiti puterea sa va ridicati, macar pentru copiii care au mare nevoie de dvs. Teo e un suflet minunat si o sa va vegheze mereu, acolo unde s-a dus. Zbor lin, suflet curat!".

"O nu, Teodora, ce om minunat... :(((( condoleanțe :(( sunt fără cuvinte..".

"Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție multă putere să poți trece prin așa durere!".

"Sincere condoleante! Gigi, fii tare, imi pare ft rau pentru cele intamplate, fii tare pentru copii".

"Imi pare sincer rau pentru pierderea suferita! Putere si intelepciune e tot ce pot sa sper ca vei avea , pentru a merge mai departe!".

"Condoleante, fie ca drumul spre cer sa-i fie presarat cu lumina si verdeata, iar voi sa fiti puternici pentru copii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de adio pentru Teodora, tânăra care a murit la scurt timp după ce a născut într-un spital privat din Constanţa