Antena Meniu Search
x

Thinichele la preţ de bijuterii autentice pentru îndrăgosiţi

Thinichele cu pretenţii şi preţ de bijuterii autentice. Este oferta de nerefuzat a negustorilor din pieţe şi târguri, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

Vezi și

 Oamenii bagă mâna în foc pentru marfa lor şi jură că bijuteriile de pe tarabe sunt făcute din metale nobile. Nobile nu sunt nici măcar. intenţiile lor.

Reporterii Observator au demonstrat cu ajutorul specialiştilor că, ce vând de fapt comercianţii, sunt falsuri din cupru sau aluminiu. Vânzătoarea ştie să-şi vândă marfa. După cum vorbeşte despre metalele preţioase ai fi tentat să crezi că e specialistă în aşa ceva.

Cuvântul ei de "cunoscătoare" este aur pentru cei care au dubii la cumpărare. Iar asta nu e singura garanţie. Surprizele au apărut chiar de la primul şi cel mai simplu test. Bijuteriile din târg n-au trecut nici măcar proba "pietrei".

Am mers cu analizele mai departe să vedem cum se numeşte de fapt argintul vândut de precupeaţă. Am testat bijuteriile într-un aparat care determină exact din ce metale au fost făcute.

Mai exact: tinichea, dar, care se vinde cu preţuri cuprise între 50 şi 300 de lei, în funcţie de cât de naiv e clientul. Specialiştii ne avertizează că nici bijuteriile marcate nu sunt obligatoriu şi autentice.

Iar pentru a fi siguri pe ce dăm banii este recomandat să apelaţi doar la magazine autorizate, iar bijuteria să fie însoţită de certificatul de calitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Thinichele la preţ de bijuterii autentice pentru îndrăgosiţi