Antena Meniu Search
x

Timişoara: Un luptător de K1 a băgat în spital un poliţist

În Timişoara, ca-n vestul sălbatic. Un luptător de K1 a băgat în spital un poliţist. L-a luat la pumni şi la picioare după ce agentul l-a oprit, în trafic. S-au tras focuri de armă şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor ca să-l imobilizeze.

Vezi și

 Florin Ilie - care tocmai îşi pregătea revenirea în ring - dă acum explicaţii la secţie. Şi nu e prima dată când face asta. Florin Ilie a spart un baraj al poliţiei de frontieră. Şi a fost oprit cu focuri de armă. Astăzi, Florin Ilie a fugit din nou. Şi a lovit un poliţist.

Sportivul a fost urmărit ca-n filme prin oraş. Era la volanul unei maşini cu numere de Bulgaria şi n-a oprit la semnalul brigăzii rutiere. Apoi, a abandonat maşina şi a fugit.

S-au tras focuri de armă în sus şi a fost nevoie de luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale să-l prindă pe sportiv. Florin Ilie îl făcuse knock-out pe primul poliţist care a pus mâna pe el.

Florin Ilie a fost dus pe sus la secţie. Poliţistul doborât de pumnul luptătorului de K1 a ajuns, între timp, la spital. Florin Ilie a câştigat multe lupte în carieră.

La 40 de ani, îşi pregătea marea revenire în ring, săptămâna viitoare, la Gala de la Reşiţa. Acum riscă dosar penal pentru ultraj. Şi poate ajunge după gratii. Anul trecut, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a snopit în bătaie un bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Timişoara: Un luptător de K1 a băgat în spital un poliţist