Antena Meniu Search
x

Video Trageri de agrement cu zeci de arme, la poligonul de la Câmpulung Moldovenesc: "Simţi adrenalina cum îţi curge prin vene"

Bucovina. O regiune în care mulţi dintre noi ajungem în vacanţe, mai ales în preajma sărbătorilor. Pe lângă peisajele care îţi taie răsuflarea, dar şi a nenumăratelor mănăstiri, putem avea parte şi de experienţe inedite. La poligonul de la Câmpulung Moldovenesc au loc trageri de agrement cu zeci de arme, iar experienţa de acolo nu se compară cu absolut nimic pentru oamenii care caută o altă metodă de a scăpa de stres.

de Angela Bertea

la 19.12.2021, 12:49

Vezi și

Arme letale şi neletale, de la pistoale, până la arme mari, de vânătoare. Orice doriţi să încercaţi puteţi găsi la poligonul din Câmpulung Moldovenesc. Desigur, înainte de a lua arma în mână trebuie să faceţi un instructaj.

Marian Dumitrescu, instructor: Încărcătorul cu muniţie se introduce în mânerul pistol în partea de pregătire a tragerii, se armează, se introduce cartuşul pe ţeavă, se identifică obiectivul sau ţinta.

Iar de aici ne rămâne doar să apăsăm pe trăgaci.

Atenţia, dar şi respiraţia sunt extrem de importante

Pe acelaşi subiect

Marian Dumitrescu, instructor: Oamenii nu vin aici să înveţe să se răzbune, agrementul înseamnă cu totul altceva. Agrementul vine să te simţi bine, să-ţi placă adrenalina, să ai satisfacţia că loveşti un obiectiv, eventual te iei la întrecere cu prietenii, cu colegii, faci un duel de foc.

Plăcerea este cuvântul de ordine. Înainte de a intra în poligon, supărările, dar şi grijile le lăsăm în spatele uşii. Când ţinem pentru prima dată o armă în mână, sentimentul care dictează este... frica.

Tânăr: Prima dată a fost frica mai mult, dacă nu nimereşti, dacă tragi pe lângă, pe urmă pui adrenalina aia cu trebuie să nimerişti acolo ţinta.

Tânăr: E foarte distractiv! Simţi adrenalina cum îţi curge prin vene, iar prima dată când o să tragi o să te sperii maxim.  

Programările se fac cu cel puţin 48 de ore înainte, iar ţinuta trebuie să fie una sport. Tragerile cu arme neletale costă între 20 şi 50 de lei, în funcţie de muniţia consumată. Pentru folosirea armelor letale trebuie să scoatem din buzunar între 50 şi 100 de lei, în funcţie de arma pe care o dorim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Trageri de agrement cu zeci de arme, la poligonul de la Câmpulung Moldovenesc: "Simţi adrenalina cum îţi curge prin vene"