Antena Meniu Search
x

Video Amatorii de senzații tari se pot simți ca-n filme la noul poligon din Târgu Jiu, unul dintre cele mai mari din țară

Amatorii de tir din sudul ţării au un nou poligon la dispoziţie. Acesta s-a deschis la Târgu Jiu şi este unul dintre cele mai mari din ţară. Aici se pot antrena atât trăgătorii cu experienţă, cât şi amatorii care vor să încerce o armă reală. Desigur, totul sub supravegherea instructorilor. 

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 08:41

Vezi și

Clienţii cu experienţă vor să rămână în formă, începătorii doar să se simtă ca în filme, dar într-un mediu sigur. O pot face acum La Târgu Jiu, într-unul dintre cele mai mari poligoane din ţară. 

Victor Mecu, administrator poligon: Nu aveam un poligon, toţi trăgătorii noştri trebuiau să plece pe distanţe mai mari de 100, 200 de km pentru a îşi împlini visul. 

În noul poligon pot intra doar persoanele de peste 16 ani. Şedinţele de tragere încep de la 50 de lei, şi pot ajunge la 800 de lei, în funcţie de timpul petrecut şi tipul de cartuş folosit. Pentru Radu a fost prima oară când a tras cu o armă adevărată. 

Radu Niculescu, participant: A fost o experienţă nouă. Este ceva deosebit, foarte plăcut. 

Înainte de tragere, clienţii sunt instruiţi de profesionişti. 

Constantin, instructor: În mânuirea armamentului, trăgătorul este învăţat să execute priza pe armă, încărcarea şi mânuirea trăgaciului pe timpul tragerii. 

Iubitorii de senzaţii tari pot încerca pistoale de top, precum Beretta sau Glock. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Amatorii de senzații tari se pot simți ca-n filme la noul poligon din Târgu Jiu, unul dintre cele mai mari din țară