Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a sinucis din cauza virusului Poliţia Română!

Şi-a omorât copilul din cauza unei întâmplări absurde.

de Redactia Observator

la 13.03.2014 , 19:34

Bărbatul din Brăila care şi-a ucis fiul de patru ani şi apoi şi-a luat viaţa a fost victima unui virus informatic, care îi păcăleşte pe utilizatorii site-urilor pentru adulţi să vireze sume imense, în diverse conturi.

Virusul e o formă de înşelăciune care circulă pe Internet şi se foloseşte de însemnele poliţiei române. Bărbatul s-a temut că ar putea face închisoare aşa că a ales să moară, îmbrăţişat, alături de fiul lui.

Marcel şi copilul lui au fost aduşi acasă, în două sicrie, sub privirea îngheţată a femeii care a rămas acum singură, cu trei trei copii de crescut.

Vezi și

Biletul de adio arată clar că tatăl şi-a omorât copilul, de teamă că va face puşcărie. Intrase pe un site pentru adulţi, iar pe calculator i-a apărut un mesaj, care era, de fapt, un virus.

"Nu mi se pare normal ce am făcut. Îmi cer iertare. Am primit atenţionare că am de plată 70.000 de lei sau fac 11 ani de puşcărie. Eu nu suport să fac puşcărie. Nu suport!", sunt ultimele gânduri puse pe hârtie de tatăl disperat.

"Nu ar vrea ca băiatul lui să sufere din cauza aceasta şi a decis să-l ia cu el. Aşa a scris", spune patronul bărbatului care şi-a luat viaţa. 

Bărbatul nu e singura victima a virusului informatic. Este însă primul român mort după ce a văzut mesajul care poartă antetul Poliţiei Române.

Virusul, cunoscut sub numele de Poliţia Română este o formă de înşelăciune care circulă pe internet de doi ani, în 24 de limbi. Specialiştii spun că virusul a fost instalat deja pe aproape 300 de mii de calcutoare din întreaga lume. Nouă mii sunt din România.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » S-a sinucis din cauza virusului Poliţia Română!