Antena Meniu Search
x

Un adolescent din Arad a ajuns la spital cu o clanţă înfiptă în antebraţ

Un băiat de 13 ani a ajuns pe mâinile medicilor cu o clanţă înfiptă în antebraţ.

Vezi și

De teamă să nu-i atingă vreun nerv, paramedicii, care au ajuns primii la el, au fost forţaţi să deşurubeze clanţa şi să-l urce pe copil în ambulanţă cu mânerul în mâna stângă.

Băiatul era cu alţi copii la joacă în curtea Centrului de minori, unde stătea de o lună. A intrat cu mâna în clanţă când s-a grăbit să intre în clădire şi uşa a ricoşat cu putere spre el.

Lacrimile dar şi salvarea s-au întins pe câteva minute. Lângă adolescentul prins în mânerul metalic, paramedicii încercau să deşurubuze cu atenţie clanţa din uşă. N-au putut altfel să intervină, de teamă să nu-i facă mai rău.

Copilul, care se afla de o lună la Centrul de primiri minori din oraş a ieşit din operaţie şi e în afara pericolului. Se juca şi a vrut să intre, în fugă, în clădire.

Se juca cu alţi copii în curte, iar el, alergând, a lovit uşa cu piciorul, iar aceasta, ricoşând, l-a lovit în zona braţului.

În Centrul de primire minori sunt 22 de copii. Băiatul de 13 ani, ca toţi ceilalţi, şi-a găsit refugiu aici, în grija angajaţilor Centrului. Cei care au şi sunat la 112 când l-au văzut rănit. Şi tot ei se interesează, momentan, de soarta lui. Tatăl lui este după gratii şi va ieşi peste o lună, iar mama nu vrea să mai ştie de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent din Arad a ajuns la spital cu o clanţă înfiptă în antebraţ