Antena Meniu Search
x

IMPRESIONANT! Mărturii cutremurătoare ale supraviețuitorilor din #Colectiv: "Simt furie, simt ură. Vreau să se afle vinovaţii", "Cine oare-i vinovat? Nu statul român?" (VIDEO)

UN AN DE LA COLECTIV. O parte dintre supraviețuitorii tragediei din Colectiv, dar și rudele celor care și-au pierdut viața au acceptat să vorbească despre seara care le-a schimbat complet viețile într-o înregistrare făcută publică de Asociația GTG 3010.

UN AN DE LA COLECTIV. O parte dintre supraviețuitorii tragediei din Colectiv, dar și rudele celor care și-au pierdut viața au acceptat să vorbească despre seara care le-a schimbat complet viețile într-o înregistrare făcută publică de Asociația GTG 3010.

UN AN DE LA COLECTIV. ”30 octombrie 2015. Ultima zi fericita din viața mea, din viaţa familiei mele, așa cum era ea, întreagă…”, spune Laurențiu Istrate, care l-a pierdut în incendiu pe fiul său, Bogdan.

UN AN DE LA COLECTIV. La rândul său, Cătălin Scânteie, care a suferit arsuri grave în urma incendiului, spune: "Mi-a schimbat viaţa total. Ce simt acum? Multă furie, multă ură, aş vrea să se afle vinovaţii. Măcar fiul meu să apuce să-i afle, tot ar fi bine".

UN AN DE LA COLECTIV. Întrebată ce a pierdut în Colectiv, soţia lui Cătălin Scânteie, Alexandrina, răspunde: "Am pierdut speranţa".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UN AN DE LA COLECTIV. ”Încerc să trag şi să îmi arăt mie că nu am supraviețuit degeaba”, spune și Alexandru Plîngu.

UN AN DE LA COLECTIV. Un alt tânăr rănit în incendiu, Liviu Dumitrescu, mărturiseşte că acea experienţă l-a învăţat cât de tragică este viaţa şi l-a învăţat să o preţuiesc mult mai mult. 

UN AN DE LA COLECTIV. "Cine-i oare vinovat? Nu statul român?", se întreabă îndurerat unchiul Mădălinei Strugaru, iubita solistului trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ. Mădălina Strugaru a murit după 13 zile de la incendiu, din cauza rănilor suferite.

Au murit 64 de oameni în incendiu

Un AN DE LA COLECTIV. Bilanțul incendiului din acea fatidică seară de vineri, 30 octombrie 2015, din Club Colectiv arată 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgență în spitalele din România sau din străinătate.

Un AN DE LA COLECTIV. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei ”Goodbye to Gravity”, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » IMPRESIONANT! Mărturii cutremurătoare ale supraviețuitorilor din #Colectiv: "Simt furie, simt ură. Vreau să se afle vinovaţii", "Cine oare-i vinovat? Nu statul român?" (VIDEO)