Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost la un pas de sinucidere, după ce pierdut locul de muncă

Un fost angajat al primăriei din Târgovişte a fost la un pas să-şi ia viaţa, după ce şi-a pierdut locul de muncă şi suţinerea propriei soţii.

Vezi și

Un fost angajat al primăriei din Târgovişte a fost la un pas să-şi ia viaţa, după ce şi-a pierdut locul de muncă şi suţinerea propriei soţii.

Omul şi-a provocat răni grave cu un cuţit, apoi a încercat să-şi incendieze casa. Un vecin a văzut fumul care ieşea pe geam şi, în ultima clipă, a reuşit să-l salveze pe bărbatul de 50 de ani.

Medicii l-au găsit pe bărbat pe un scaun, în faţa casei. Se grăbesc să-i bandajeze gâtul, unde omul şi-a provat răni grave cu un cuţit. A pierdut mult sânge şi trebuie adus imediat la ambulanţă.

Între timp, pompierii sting ultimele focare ale incendiului, într-una dintre camere. Au ars mai multe bunuri, însă flăcările n-au avut timp să se extindă. Îngrijorat la vederea frumului care ieşea pe geam, un vecin a sărit în ajutorul proprietarului şi sunat la 112.

Bărbatul de 50 de ani a recurs la gestul extrem, împins de teama că o să-şi trăiască restul vieţii în singurătate. Soţia lui lucrează peste hotare, iar el a fost angajat la primăria din Târgovişte până acum două săptămâni. Pierderea locului de muncă a fost un şoc puternic.

Când femeia a aflat despre problema soţului, l-ar fi ameninţat cu despărţirea. Omul va fi consiliat de un psiholog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a fost la un pas de sinucidere, după ce pierdut locul de muncă