Antena Meniu Search
x

Un bătrân s-a sinucis în Gara de Nord, după o primă tentativă eșuată

Un bătrân a încercat de două ori să-şi ia viaţa, pe şine. Prima dată, a fost salvat de călătorii de pe peron.

Vezi și

 Un bătrân a încercat de două ori să-şi ia viaţa, pe şine. Prima dată, a fost salvat de călătorii de pe peron. Doar că oamenii l-au tras din faţa trenului şi au plecat, fără să anunţe ambulanţa sau poliţia.

Rămas singur, bărbatul a aşteptat din nou momentul potrivit şi şi-a dus gestul la capăt. De data aceasta, nimeni n-a mai avut timp să reacţioneze. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

În imagini se vede clar cum bătrânul, ajutat de un baston, se îndreaptă agale spre şinele de tren. Unul dintre călători l-a văzut de la depărtare şi a fugit să-i sară în ajutor.

Înainte cu doar câteva minute să fie strivit de tren, bătrânul a mai avut o tentativă de suicid. S-a aşezat în faţa unui alt tren, însă mecanicul l-a observat la timp şi a pornit semnalele acustice. Câţiva călători au reuşit să acţioneze rapid. L-au luat pe bătrân de pe şine, în ultimul moment.

Grav este că niciun angajat al CFR sau vreun călător nu a chemat ambulanţa sau poliţia care ar fi putut să-l împiedice pe bărbat să-şi pună capăt zilelor. Bătrânul nu a putut fi identificat pentru că nu avea la el niciun document.

Nu se ştie ce viteză avea trenul care l-a lovit pe bărbat. Şi chiar dacă acesta ar fi circulat cu viteză mică, era nevoie de cel puţin 400 de metri de cale ferată liberă ca să poată să oprească. Poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi au declanşat o anchetă. Săptămânal, pe căile ferate din România au loc trei astfel de accidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Un bătrân s-a sinucis în Gara de Nord, după o primă tentativă eșuată