Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de nouă luni a ajuns la spital după ce ar fi fost neglijat de mamă

Un băieţel de doar nouă luni a ajuns la spital cu o lovitură la cap, dar şi mai multe răni. Mama l-ar fi ţinut, în repetate rânduri, în maşină, în faţa unei discotecii. La 20 de ani, tânăra şi-ar fi lăsat bebeluşul nesupravegheat, în timp ce ea mergea să danseze

de Redactia Observator

la 18.11.2015 , 13:19

 Un băieţel de doar nouă luni a ajuns la spital cu o lovitură la cap, dar şi mai multe răni. Mama l-ar fi ţinut, în repetate rânduri, în maşină, în faţa unei discotecii. La 20 de ani, tânăra şi-ar fi lăsat bebeluşul nesupravegheat, în timp ce ea mergea să danseze.

Bunica din partea tatălui a dat totul în vileag. S-a temut pentru siguranţa nepotului după ce băieţelul a ajuns la ea în grijă cu o rană la cap şi nişte noduli în zona gâtului. Totul ar fi început acum trei luni, când proaspăta mamă s-a mutat din casa soacrei în cea a mamei ei. Chiar de atunci ar fi început dezmăţul, spun chiar fraţii femeii. Tânăra ar fi mers în discoteca din comuna suceveană unde locuieşte şi şi-ar fi lăsat ore în şir copilul în faţa localului, în maşină, nesupravegheat. Alertat de cumnaţi, tatăl copilului, care lucrează în Bucureşti, a mers acum aproape două săptămâni să-şi ia băiatul de acolo şi să-l ducă la bunica paternă. Atunci, femeia a observat rănile copilului şi a mers cu el, prima dată la dispensarul din localitate, iar mai apoi la spital în Suceava. Medicii au alertat imediat protecţia copilului şi s-a început o anchetă în acest caz. Abia după o săptămână de spitalizare, mama băiatului de nouă luni a mers, ieri, în sfârşit, să-şi viziteze copilul.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Un copil de nouă luni a ajuns la spital după ce ar fi fost neglijat de mamă