Antena Meniu Search
x

Un ieșean, cu un cuțit în mână, își bate fosta iubită, de față cu mama ei, pe stradă, între două mașini - video

Scandal la Iași, în zona Galata. Un bărbat și-a revăzut fosta concubină și a atacat-o, în timp ce ținea în mână un cuțit. Femeia era pe stradă, împreună cu mama ei. În momentul în care a fost chemată poliția, individul s-a făcut nevăzut.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 08.10.2020, 23:32

Un ieșean, cu un cuțit în mână, își bate fosta iubită, de față cu mama ei, pe stradă, între două mașini
Un ieșean, cu un cuțit în mână, își bate fosta iubită, de față cu mama ei, pe stradă, între două mașini - Youtube AloIași
  • Conform martorilor, femeia a avut o relație de concubinaj cu agresorul
  • Mama victimei a fost dusă la spital pentru îngrijiri

Polițiștii din Iași au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie a fost agresată pe stradă de un bărbat pe care îl cunoaște.

Conform martorilor, femeia a avut o relație de concubinaj cu agresorul, iar joi seara s-au întâlnit întâmplător pe stradă. 

În imaginile filmate de un trecător, bărbatul, care ține în mână un cuțit, o izbește pe tânără de mașină, apoi o trântește la pământ și o lovește cu piciorul.

În tot acest timp, mama femeii strigă după ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„În urma intervenției prompte a polițiștilor si activităților operative desfășurate, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Iași și condus la cercetări.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și lipsire de libertate în mod ilegal”, au declarat autoritățile.

Mama victimei a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

- Material realizat cu informații obținute de reporterul Clara Mihociu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un ieșean, cu un cuțit în mână, își bate fosta iubită, de față cu mama ei, pe stradă, între două mașini - video