Antena Meniu Search
x

Un individ care, în urmă cu trei luni şi-a ucis soţia în faţa copiilor, şi-a pus capăt zilelor, în Penitenciarul Mioveni, unde era încarcerat

Cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, bărbatul a vorbit cu cei doi copii venţi la vizită, la Colibaşi. Cazul a fost preluat de Parchetul din Piteşti.

Vezi și

Cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, bărbatul a vorbit cu cei doi copii venţi la vizită, la Colibaşi. Cazul a fost preluat de Parchetul din Piteşti.

Bărbatul de 45 de ani s-ar fi înjunghiat în celulă. Când a fost găsit încă trăia. Era inconştient când a fost dus la Spitalul Penitenciarului Mioveni.

Medicii au încercat să-l resusciteze dar nu au reuşit. Constantin Cornel Diaconu a fost arestat pe 14 martie pentru omor calificat şi primise, pe 9 mai, o prelungire a mandatului de arestare preventivă.

Cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, bărbatul a vorbit cu cei doi copii venţi la vizită, la Colibaşi. Iar acest lucru l-ar fi destabilizat total, spun surse din anchetă. Cert este că bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor la fel cum şi-a ucis şi soţia.

Pe 12 martie, individul a înjunghiat-o pe femeia de 30 de ani, cu 15 lovituri de cuţit, în faţa copiilor, un băiat de 8 ani şi o fată de 10 ani, dar şi a mamei femeii.

După crimă, bărbatul a fugit. A fost prins de politişti la câteva zile după omor, timp în care agenţii au verificat sute de maşini şi au scotocit în casele şi în pădurile din apropiere.

Cei doi soţi locuiau împreună în comuna Moşoaia din Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un individ care, în urmă cu trei luni şi-a ucis soţia în faţa copiilor, şi-a pus capăt zilelor, în Penitenciarul Mioveni, unde era încarcerat