Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist a ajuns la spital după o plimbare pe motocicletă

Un poliţist de 34 de ani a ajuns în stare gravă la spital după o plimbare pe motocicletă, pe un drum naţional din judeţul Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 21.06.2014 , 09:23

 Un poliţist de 34 de ani a ajuns în stare gravă la spital după o plimbare pe motocicletă, pe un drum naţional din judeţul Dâmboviţa. Medicii tocmai au reuşit să-l stabilizeze pe poliţist, dar starea lui încă este gravă. De la spital, bărbatul este urcat într-o ambulanţă care pleacă în întâmpinarea unui elicopter al MAI.

Pe drum, echipajul medical schimbă câteva cuvinte cu victima, care rămâne conştientă pe parcursul transportului. Bărbatul suportă durerile cu ajutorul medicamentelor şi este mutat cu grijă de pe o targă pe alta.

Într-un final, medicii îl urcă în elicopterul care porneşte în grabă către spitalul Floreasca din Capitală. Accidentul s-a întâmplat în timpul liber al agentului. Mergea pe motocicletă în aceeaşi direcţie cu un şofer care nu s-a uitat în oglinda retrovizoare, când a făcut un viraj. Şoferul maşinii este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un poliţist a ajuns la spital după o plimbare pe motocicletă