Antena Meniu Search
x

Un şoarece se plimba în vitrina cu brânzeturi a unui supermarket din Capitală

Imagini şocante surprinse într-un supermarket din Capitală. Un client a filmat cu telefonul mobil un şoarece care se plimba în vitrina frigorifică a raionului cu brânzeturi.

Vezi și

Imagini şocante surprinse într-un supermarket din Capitală. Un client a filmat cu telefonul mobil un şoarece care se plimba în vitrina frigorifică a raionului cu brânzeturi.

Imaginile au fost surprinse într-un supermarket din Capitală de unul dintre clienţi. Se observă cum, la raionul cu brânzeturi, un şoarece se plimba în vitrina frigorifică. 10.000 de români au fost indignaţi pe internet de imaginile văzute şi au cerut ca autorităţile să ia măsuri. Doar că, astăzi, magazinul a fost închis.

-Vă faceţi cumpărăturile des de aici?

-Da, da. Dimineaţă era deschis! Zicea două ore şi după aia văd că a fost închis definitiv. 

Pe acelaşi subiect

Decizia de închidere a venit fără ca vreo autoritate să calce pragul magazinului. Conducerea Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului spune că magazinul a fost închis de către inspectorii pentru siguranţa alimentară. 

-În această dimineaţă o echipă de comisari din cadrul comisariatului pentru Protecţia Consumatorului a municipiului Bucureşti, au fost la faţa locului, şi în acel moment, magazinul era închis de către Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentară. Având în vedere că este închis nu mai poate fi aplicată o sancţiune.

Doar că oficialii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentară din Bucureşti spun că nu ei au luat o astfel de decizie.

-Eu v-am spus că în Registrul de Ordonanţe nu figurează nicio unitate închisă!

Cel mai probabil, decizia de suspenda activitatea supermarketului a fost luată de proprietari.

Şi cu toate că uşile magazinului erau închise pentru clienţi, pe uşa din spate, furnizorii aprovizionau hipermarketul în continuare.

Autorităţile spun că aşteaptă redeschiderea magazinului pentru a verifica în ce condiţii se desfăşoară activitatea şi cum este depozitată marfa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un şoarece se plimba în vitrina cu brânzeturi a unui supermarket din Capitală