Antena Meniu Search
x

Caz INCREDIBIL! Un tânăr de 15 ani s-a spânzurat de teama psihologului

S-a temut mai tare de întâlnirea cu psihologul decât de moarte. Un tânăr de 15 ani s-a spânzurat pentru că nu voia cu niciun chip să meargă la o evaluare psihologică

Vezi și

S-a temut mai tare de întâlnirea cu psihologul decât de moarte. Un tânăr de 15 ani s-a spânzurat pentru că nu voia cu niciun chip să meargă la o evaluare psihologică

În dimineaţa asta băiatul trebuia să meargă împreună cu mama sa la sediul protecţiei copilului din Iaşi, pentru o evaluare psihologică. Femeia n-a luat în serios vorbele fiului său, care tot spunea că nu doreşte să facă asta. Credea că încearcă doar să o convingă să nu-l ducă la psiholog.

În mintea băiatului însă începuse să încolţească un plan întunecat. Acesta a ales moartea în loc să-şi deschidă sufletul în faţa unui specialist. Medicii au ridicat în aer un elicopter SMURD să-i salveze viaţa, dar era prea târziu.

Tânarul ar fi lovit în urmă cu doi ani un alt băiat cu biciul. Părintele acestuia a făcut plângere şi judecătorii au decis acum ca băiatul de 15 ani să fie supravegheat de specialişti o perioadă de cel puţin trei luni.

Reprezentanţii de la protecţia copilului trebuiau practic să se asigure că acesta nu stă în preajma persoanelor care-l puteau influenţa negativ. Iar în perioada de probă adolescentul ar fi rămas în sânul familiei. Sentinţa judecătorească menită să-l ţină departe de probleme l-a aruncat însă în braţele morţii pe tânăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Caz INCREDIBIL! Un tânăr de 15 ani s-a spânzurat de teama psihologului