Antena Meniu Search
x

UPDATE / 83 de ani de inchisoare pentru 10 romani

83 de ani pentru jaf. Atat au primit, cumulat, 10 romani arestati si judecati pentru o serie de jafuri de peste un milion 200 de mii de euro. Presa britanica vuieste dupa ce unul dintre condamnati ar fi declarat ca se duce la inchisoare de parca ar fi in vacanta.

Vezi și

Cu un ciocan in maini, unul dintre raufacatori face tandari toate vitrinele. Da astfel mana libera complicilor care vin din urma si aduna toate sertarele cu bijuterii pe care le golesc in genti. In mai putin de un minut operatiunea se incheie, iar hotii se fac nevazuti la fel de repede cum au venit.

Intr-o alta inregistrare, romanii dau buzna intr-un alt magazin de bijuterii, in toiul zilei. Forteaza mai intai intrarea. Odata ce distrug usa, actioneaza dupa reteta cunoscuta. Unul sparge vitrinele in timp ce ceilalati insfaca prada. Tras la indigo este si un al treilea jaf filmat de camerele de supraveghere.

In cele din urma, banda de romani a fost capturata de politistii britanici. "Nu-mi pasa, merg la inchisoare ca in vacanta", ar fi spus, in timp ce era incatusat, unul dintre indivizi oamenilor legii.

Cei 10 suspecti, cu varstele cuprinse intre 19 si 30 de ani, au fost acuzati de sapte jafuri. Au adus un prejudiciu de aproximativ un milion 200.000 de lire sterline, iar, pana acum, doar 10% din suma ar fi fost recuperata. Romanii au primit pedepse cu inchisoarea cuprinse intre sapte si noua ani si jumatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / 83 de ani de inchisoare pentru 10 romani