Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un tânăr din Arad, supus la torturi greu de descris

O răzbunare în stil mafiot a îngrozit un sat întreg din Arad. Un tânăr a fost târât sute de metri, de o maşină, pe uliţele satului

Vezi și

A fost apoi abandonat în mijlocul drumului, schilodit şi inconştient. O barbarie fără margini care le-a dat frisoane chiar şi medicilor. Tânărul este în comă şi are şanse minime de supravieţuire. Declaraţiile lui sunt vitale pentru procurorii care anchetează deja o tentativă de omor.

Oamenii îşi fac cruce, îşi ascund feţele de teamă şi vorbesc din spatele porţilor ferecate. O ceată de barbari a băgat spaima în comuna arădeană Şiria. Sâmbătă noaptea, le-a căzut pradă un tânăr de 27 de ani. Un băiat orfan care muncea cu ziua la oamenii din sat. Batjocura la care a fost suspus i-a provocat răni adânci pe coapse, i-a afectat coloana vertebrală şi i-a provocat răni grave la cap, torace şi abdomen.

Tânărul a trecut deja prin două intervenţii chirurgicale, iar orele următoare sunt vitale pentru salvarea lui. În lipsa martorilor, este singurul care le poate spune procurorilor cine sunt agresorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Un tânăr din Arad, supus la torturi greu de descris