Antena Meniu Search
x

O ursoaică și puii ei, fotografiați lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc. Se cere relocarea de urgență a animalelor

România este ţara cu cei mai mulţi urşi din Europa! Televiziunile străine au făcut foarte multe reportaje despre ei, mai ales că sunt cam peste tot şi nu prea se jenează de prezenţa oamenilor. Iar, din când în când, se simt de-a dreptul orăşeni.

Vezi și

România este ţara cu cei mai mulţi urşi din Europa! Televiziunile străine au făcut foarte multe reportaje despre ei, mai ales că sunt cam peste tot şi nu prea se jenează de prezenţa oamenilor. Iar, din când în când, se simt de-a dreptul orăşeni. Unii necivilizaţi, dacă stăm să ne gândim la bărbatul atacat zilele trecute la Băile Tuşnad. Ca să nu mai vorbim despre o ursoaică şi cei doi pui ai ei, care au apărut la câţiva paşi de spitalul din Miercurea Ciuc.

Ursoaica şi puii ei au fost ieri fotografiaţi aproape de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc. De această dată au păstrat distanţa. Chiar şi aşa preşedintele Consiliului Judeţean a cerut de urgenţă relocarea animalelor. E doar o chestiune de timp până la un eveniment nefericit, spune el. Nu este prima dată când solicită asta. În urmă cu doar câteva zile, a cerut relocare unei alte ursoaice, de această dată cu trei pui, care a atacat un bărbat, pe o stradă din Băile Tuşnad.

După numărul de exemplare, pe primul loc e Harghita, apoi Covasna, Mureş şi Argeş. Lângă barajul Vidraru, localnicii şi turiştii s-au trezit de mai multe ori cu ursul în faţă.

De anul trecut şi până acum, la mai multe fonduri de vânătoare din ţară, s-a observat creşterea numărului de urşi cu zeci de exemplare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O ursoaică și puii ei, fotografiați lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc. Se cere relocarea de urgență a animalelor